И аз бих посъветвал да се помисли добре преди да се гласува, защото ще ни краси форума оттук нататък. И ще е символ на общността ни. Звучи сектанско, но няма как да се изразя по-правилно.
Да, подкрепям напълно Blinky, защото логото е нещо, което ще представя форума навсякъде... Но също така предлагам да играем балотажа по правилата и ако някое от логата събере над 50 % от гласовете да си спечели още на първи тур! (въпреки, че при 46 предложения ми изглежда невъзможно...)
Ще има такова нещо, което спомена ктомов, тъй като е най-правилно (така поне мисля, но той е водача тук, той казва) и мерси за подкрепата. За разлика от миналите избори, тук всичко е ясно, точно и честно.Да, подкрепям напълно Blinky, защото логото е нещо, което ще представя форума навсякъде... Но също така предлагам да играем балотажа по правилата и ако някое от логата събере над 50 % от гласовете да си спечели още на първи тур! (въпреки, че при 46 предложения ми изглежда невъзможно...)
Това не го ли обещаха? Аз до колкото разбрах ще има балотаж. Така или иначе аз гласувам за едно, но това не значи, че не харесвам другите.
При всички случаи форума (а и ние) печели.
EDIT:
Отговора ми бе към ktomov (пост #25)
Това е невероятно предложение, звучи много добре, аз бих искал да бъда заплашван и принуждаван постоянно с такива изречения )))Победителя ще бъде принуден да ми даде пейпал или банкова сметка в която да му преведа наградата от 50 лева.
Аз гласувах за номер 3 ма то и номер 46 е същото ама в множествено число предприемачи
Не внимаваш в картинката
Да скролнеш до края си заслужава определено.
За мен беше удоволствие да разгледам всички представени лога. Не обичам да хваля, но този път си заслужава. Браво на дизайнерите!