Ти форума ли представляваш?
Май не само аз чета по диагонал.
Нека се самоцитирам, защо не ми харесаха представените лога:
Съвсем друго си е да напиша един ред и да пускам намигащи емотиконки като хорацио. Което явно е и много зряла постъпка според теб.
Научи и думата "обосновка".
Професионалистите, с които работя са колеги от фирми, а и от форуми, тясно специализирани в областта, чиито услуги търся.
Тук този форум, за разлика от 2007-2008ма имам чувството, че се е превърнал в чалга форум. Съдя по стила на писане на: redrum, xopacuo, daynnite,$INeed$.
Изключвам от твърдението: Симеон, tomhafner, Blinky, coolice, тео, Noke, ktomov.
Това, какви проекти съм правил, и какво мога си личи и може да бъде намерено навсякъде, където се вижда името ми (в този форум, това е подписа ми). Нямам претенциите да съм велик и все-разбиращ, такъв могат да са само двама души и това са Бойко Борисов и Чък Норис. Но явно доста Бойко Борисовци и Чък Норисовци са се събрали тук.
Затова най-тържествено заявявам, че от сега нататък ще пиша само в теми, които аз съм стартирал, или от които пряко се интересувам. В подобни анкетки и конкурсчета няма да участвам за да ме разпнат за светотатство - понеже видиш ли, съм критикувал нещо/някого. А как това е възможно при все че всичко около нас е перфектно и грешки не допуска.
И преди да съм теглил по една на няколко човека, ще се огранича до това - Желая ви още много дни, прекарани в самоилюзия. Вие сте най-великите! Всички ръчички горе! Обичам ви! (Нека и кака Глория да не се сърди, че съм я цитирал)