Т'ва само със снайпер трябва да се снима.Тоя Куралагин го видях вчера на булеварда. Не ми даде да си направя селфи с него - имал съм вид на атентатор
що не му удари една минерална вода в кратуната - той е свиканал само такаТоя Куралагин го видях вчера на булеварда. Не ми даде да си направя селфи с него - имал съм вид на атентатор
Тоя Куралагин го видях вчера на булеварда. Не ми даде да си направя селфи с него - имал съм вид на атентатор
Наско шампион
Те са от един отбор , може даже и СтефанПапи...
Гала ще се погрижи за СтефанТе са от един отбор , може даже и Стефан
Гала ще се погрижи за Стефан
След като си влязъл в такъв формат не просто не се дистанцираш от нищо, а и си част от всеобщата простотия. И определено не говори за теб, че си особено успешен, тъй като ако ти стигат парите няма да се подложиш на подобно унижение. Всеки знае какво да очаква от този формат, той всяка година е буквално един и същ, само със сменени имена. Така че нека не се прехласвайте по персонажи, които просто нямат пари в сметките си и опитват всякечски да оправдаят присъствието си там. Същото важи и за измислените певици и журналисти.Стефан се оказа интересен персонаж обаче. Изненадващо, но ми харесва, защото е единственият, който успява да се дистанцира донякъде от масовата истерия. За жалост, женките в сезона са най-лошото олицетворение на жената. Постоянен ПМС ги държи здраво.
ДОри да имаш пари, кой отказва още 50-100к да лежи и яде по цял ден.....След като си влязъл в такъв формат не просто не се дистанцираш от нищо, а и си част от всеобщата простотия. И определено не говори за теб, че си особено успешен, тъй като ако ти стигат парите няма да се подложиш на подобно унижение. Всеки знае какво да очаква от този формат, той всяка година е буквално един и същ, само със сменени имена. Така че нека не се прехласвайте по персонажи, които просто нямат пари в сметките си и опитват всякечски да оправдаят присъствието си там. Същото важи и за измислените певици и журналисти.
Прав си, но моята гледна точка е малко по-различна. Ако имаш намерение да обикаляш по дискотеките и да правиш неща в стил чалга като цяло е ок. Но ако правиш бизнес и партньорите ти търсят доверен човек за нещо - надали ще се доверят на някого, който за 10 лева (образно казано) е готов да се продаде. За Ричард, например, форматът е перфектен. Но вземи журналист като Мира - компрометира си цялата кариера по този начин. Човек трябва да мисли дали това няма да са последните големи пари, които ще изкара, защото определено в този формат виждам такива хора. Разбира се, всеки си знае най-добреЗа съжаление(защото това отразява нивото на назията) това предаване е страхотен boost за славата, а и отделно хонорарите не са никак ниски, така че е съвсем нормално, това, че хората се съгласяват да участват. Ако се добре със психиката и самодисциплината можеш да останеш без да се изложиш, а после като излезеш да си монетизираш славата. А и хонорарите не са малко. За тези хора това е бизнес. Както ти днеска се договаряш да направиш 2 сайта, те се договарят да се изложат публично. На който и от хората тук да предложат, ще се съгласи, ако му удовлетворят финансовите условия, няма какво да се лъжем.
Примерно преди няколко години оня “рапър” Джорджано беше участвал. Не знам колко стоя вътре, ама после с месеци обикаляше да прави халтури по дискотеките които се пръскаха по шевовете. Със сигурност прибра добри пачки, които с бачкане от 8 до 17ч трудно ще спечели. Дано ги е инвестирал подобаващо. Всъщност той май се загуби, явно не му трябва вече да се изляга.
След като си влязъл в такъв формат не просто не се дистанцираш от нищо, а и си част от всеобщата простотия.
Петко е изключително противен, дори като екранно излъчване.с. Петко Димитров в никакъв случай не трябва да спечели. Това е типичния бг-селяндур, и го казва човек от село. Дребен тарикат и интригант, хванал някаква пияндурка-истеричка да му води битките. Баси мъжете...