Slavchev
Well-Known Member
За днес съм приготвила първи епизод на The first.
Бозаво е това, по-добре гледай Salvation
За днес съм приготвила първи епизод на The first.
Хората, а по-точно младото поколение предпочита да гледа простотия и за това предаването се излъчва. Много жалко, че с нещо истинско и добро направено не можеш да избиеш така лесно, както с простотия...
За хората, които питаха за сериали - С две ръце препоръчвам следните 2 сериала - Breaking Bad ( В обувките на сатаната ) и Lost ( Изгубени ) . Бих ги гледал отново и отново.
Не исках да го казвам, но честно казано тези предавания не са плод на някакво болно режисьорско решение, или някои изтрещял програмен директор. Това е просто предложеното от нашите родни телевизии на база търсене. Или казано с по-обикновени думи - простите хора, които явно не са малко си искат своето. А именно селения, простотия, пошлост, сеир, и да си гледат хора с техния умствен багаж как се излагат, с което им става по-хубаво. Факт е, че това е масова тенденция и това ще се гледа още много години напред, защото не виждам нещата да стават по-добре. Може да го забележите и около себе си, колкото и да е тъжно.Хората, а по-точно младото поколение предпочита да гледа простотия и за това предаването се излъчва. Много жалко, че с нещо истинско и добро направено не можеш да избиеш така лесно, както с простотия....
Да, сещам се, че имаше такова продължение с адвоката, но преди изгледах трейлъра и някак не ми се стори интересно... Обаче скоро време ще го изгледам, защото съм сигурен, че ще е направено добре.@prophet Наскоро го догледах breaking bad, добър е, преди го бях почвал, но не го довърших, да знаеш има продължение, което се разказва за адвоката - Better Call Saul и се развива няколко години преди Хайзенберг. Може да видиш и Fringe - някои от героите играят там и е няколко пъти по-завъртян от Lost, сценаристите са същите.
Мда, много тежък, но пък не можеш да не гледаш. Интересно ми е, че и на мъж може да му бъде интересен, предвид феминистичната сюжетна линия.Гледайте handmaids tale - малко е тежък филма, но който харесва такива ще му хареса
Замунда е пълнаКъде ги гледате тези сериал бре брадъри
Замунда е пълна
не се излагай....в замунда филм до сериал , ти ще търсиш платено...Гадост не пиратствам нещо платено - ще проверя.
Гадост не пиратствам нещо платено - ще проверя.
В зелката приемат биткойниМоже да пуснеш едно дарение на замунда и пак ще си платил
Не съвсем. А авторите дали ще получат нещо? Малко ме съмнява. Демек си е просто пиратстване.Може да пуснеш едно дарение на замунда и пак ще си платил