В случая ти пускаш глупости по коментарите.За какво са ти? Ако е да пускаш глупости по коментарите, да не си правя труда
Аз продължавам да си питам и все още garnet не ми отговаря - какъв му е критерия за "Големи български групи в ФБ".
И допълвам въпроса си с този на Maverick: "За какво са ти? Ако е да пускаш глупости по коментарите, да не си правя труда"
Е мерси за акъла от всички. Е това е - 10 мнения и НИТО едно полезно.
Да ви п***м на помощта.
Админ, моля изтрий темата, че се дразня.
Не, тук ти не си прав. С какво помогна на дискусията? Ти или другите разбирачи?garnet => тук не си прав, обиждаш членовете на форума, и по-конкретно и мен, като писал в темата ти. Никога не пиша напразно във форума, за да те питам значи имам нещо предвид. Примерно - членувам в едни от най-големите и добри български фейсбук групи. Но ти ме загуби, никога няма да те допусна до тях, щом показваш такива реакции: "Да ви п***м на помощта." И не съм ти давал мнение, за да пишеш така, просто не те познавам и не ти знам намеренията и за това искам да се осведомя какво смяташ да правиш. Сам си отряза достъпа!
Garnet-cho, само да те светна, че понеже светиш в червено репутациите ти не важат.