Продава се: Готварски сайт с посещения и потенциал

nicator

Active Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте уважаеми колеги, продавам едно готварско сайтче, което има към 500-600 дневни посещения от Гугъл (печалбата от Адсенс е символична - за този месец към 9 евро и то на самотек, без да пипам, но има добър CPC например, а преди време сайтът продаде и 1-2 продукта през aff програмата на Профитшеър). С него върви и малка Фейсбук страничка към 2300 харесвания. Сайтът се ранква на първа страница в Гугъл при търсене на рецепти за еър фрайъри и се поддържа доста лесно. Домейн, хост, мост и тнт са платени до април, 2025 година. Нещо повече, за да подсладим цялата работа, предлагам и една малка ФБ групичка (660+ членове) за рецепти. Причината за продажбата е, че се хванах да водя една листа на изборите и, както се досещате, това става с много работа, обикаляне, ядове и големи пари.

Става въпрос за nutritionist.bg (купих го от колега тук във форума и го поразвих още малко). Ако някому е интересен и потребен този сайт, давайте направо оферти.

Последно редактирано:
Супер изглежда сайта, а и явно прави доста добър органичен трафик. Защо така реши да го продаваш месец и нещо след като си го купил, това е добър актив
Привет, както съм написал, защото участвам на изборите и това изконсумира доста значителни суми. Иначе исках дългосрочно да го развивам.

Нали се продаде наскоро за около 600лв, мисля, че ме изпревари малко преди да го купя. На каква цена се продава сега?

Последно редактирано:
нормално е 500-600 лева за сайта с този трафик 500-600 дневни посещения,нали така?

Горе