minimalvoice
Active Member
От: Готови ли сте за BLACK FRIDAY / Черният Петък 28.11.2014
Огромен избор.. Amazon, BestBuy, Frys...
Огромен избор.. Amazon, BestBuy, Frys...
Не бе няма лошо, но си имайте едно на ум. Особено с БГ търговците.Видяхме миналия такъв Петък с emag и технополис.
![]()
https://www. g2a.com/ по принцип (продават игри за конзоли, но как ще вземеш диска не знам). Дават май само CD key (играта я сваляш през интернет или нещо от сорта).Пичове, някой може ли да ми подскаже, къде през блек фрайдей мога да намера най-евтино игри за PS 4 ? )
Голяма грешка..Аз не виждам големите вериги и магазини тук да са обявили петъчни намаления, явно тази година ще пропуснат и ще се съсредоточат около коледа и нова година.
Проверка на реален %:
За артикулите, които имат само domestic доставка - доставка от UK / доставка от DE. Гъбарите са добре, както и Gabieli.5
Задължителна инсталация на The Tracktor - Price History Tracker, както и вписване на артикулния номер / ASIN в търсачката тук за проверка какъв е РЕАЛНИ % drop rate.
…
И аз съм се надъхал за тея SSD-та.. ако изкочи нещо пусни го тукПо ТВ тече реклама на Емаг за черен петък, да видим тия каква простотия пак ще надробят.
Лично аз следя за ССД дискове, решил съм да си взема един, и нарочно изчквах тоя черен петък, да видя дали някой въобще ще свали реално цената.
Масата от хората не проверяват и не сравняват цените.Тея за неква баламурляци ли ни мислят, че никой не сравнява цените ли си мислят, в момента има няколко добри оферти в метро едната е с 300 лв надолу от техномаркет и технополиса и си е чиста далавера, ама са скрили 100-те бройки където ги имат за петъка, аз ги дебна обаче![]()