absolut_ Member Рейтинг - 0% 0 0 0 29 Юни 2017 #43 Изключително съм доволен от колегата и за бързината за която извърши поставената му задача!!! Препоръчвам го на всеки, който има нужда от такива услуги.
Изключително съм доволен от колегата и за бързината за която извърши поставената му задача!!! Препоръчвам го на всеки, който има нужда от такива услуги.
T tyrlaka New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 7 Юли 2017 #45 Силно препоръвам! Уникално свършена работа, бързо и качествено!
U User3030 New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 9 Август 2017 #52 Препоръчвам работата с колегата. Много точен и коректен. Доста корекции направи докато ми угоди, но накрая се получи страхотен резултат.
Препоръчвам работата с колегата. Много точен и коректен. Доста корекции направи докато ми угоди, но накрая се получи страхотен резултат.
rererere1989 Member Рейтинг - 0% 0 0 0 22 Август 2017 #53 Използвах услугите на колегата.Много съм доволен,отлична комуникация и задоволи всичките ми капризи.Препоръчвам го с две ръце.
Използвах услугите на колегата.Много съм доволен,отлична комуникация и задоволи всичките ми капризи.Препоръчвам го с две ръце.
desoe Well-Known Member Рейтинг - 100% 4 0 0 22 Октомври 2017 #57 Наскоро пак работих с колегата red. Перфектна работа, бърза и качествена. Отлична комуникация. Силно препоръчвам!
Наскоро пак работих с колегата red. Перфектна работа, бърза и качествена. Отлична комуникация. Силно препоръчвам!
ivo1017 Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 23 Октомври 2017 #58 Дизайн на тениски правиш ли? Виждам, че във примерите по-горе имаш такива.
red Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 23 Октомври 2017 #59 ivo1017 каза: Дизайн на тениски правиш ли? Виждам, че във примерите по-горе имаш такива. Увеличете... Имаш лично
ivo1017 каза: Дизайн на тениски правиш ли? Виждам, че във примерите по-горе имаш такива. Увеличете... Имаш лично
U User3030 New Member Рейтинг - 100% 1 0 0 5 Януари 2018 #60 За втори път работя с колегата. И отново страхотна работа, страхотен резултат изпълнен много бързо и коректно. Комуникацията е супер лесна и много лесно се разбрахме. Препоръчвам.
За втори път работя с колегата. И отново страхотна работа, страхотен резултат изпълнен много бързо и коректно. Комуникацията е супер лесна и много лесно се разбрахме. Препоръчвам.