DreamDevise
Well-Known Member
Здравейте,
аз съм графичен, уеб дизайнер с дългогодишен опит.
Предлагам следните услуги:
За поръчки и по-други въпроси, можете да ми пишете лично съобщение тук във форума.
Референции:
monefff
аз съм графичен, уеб дизайнер с дългогодишен опит.
Предлагам следните услуги:
- лого дизайн
- редизайн на съществуващи лога
- векторизиране на растерни лога
- лого дизайн по-ваша скица
- brand book, brand style guideline
- анимирано интро на лого
- банери за сайт
- рекламни банери (статични, анимирани, видео, html5, Rich Media)
- интро за видео
- корпоративна идентичност - визитки, фирмени бланки, писма
- дизайн на флаери, брошури, каталози
- дизайн на продуктова опаковка и етикети
- UI/UX дизайн на сайт (figma)
- преобразуване на дизайн (figma, psd, друг) в WordPress сайт
- преобразуване на статичен сайт (html5, css3, js) в WordPress сайт
- лендинг страници
- динамични сайтове - CMS WordPress (къстъм дизайн)
- онлайн магазини - WooCommerce
- техническа поддръжка на wp сайтове
- други
За поръчки и по-други въпроси, можете да ми пишете лично съобщение тук във форума.
Референции:
monefff
garnetСамо с брат ми успях да стигна до крайния избор. И той е логото на dreamdevise.
BradАз останах много доволен от работата. Човека предоставя супер услуга на супер цена.
Като финал: СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ.
bportalБлагодаря за страхотното лого! Горещо препоръчвам услугите, които предлагаш!
Има бъдеще в теб и не спирай да се развиваш!
raliwebMного добра работа, поздравления!
bulchatБлагодаря за хубавото лого, изработено бързо и качествено.
biaaroКонцепцията на dreamdevise ни грабна и смятаме, че така бихме искали да изглежда логото ни.
PowerzЧовека е много креативен и експедитивен. Само му нахвърлях какво ми трябва, сам измисли концепцията, цветове и тн. Свърши ми работата много бързо, качествено и на добра цена. Никакви проблеми просто
dncБлагодарим на всички отново. Победител е dreamdevise.
AMSНаправи ми лого и съм страшно доволен, страхотна работа, от 5 думи разбра какво искам, а резултата е повече от прекрасен.
Ако ви трябва дизайнер, не се колебайте, препоръчвам с две ръце - много стойностни и креативни неща може да очаквате от него
Благодаря още веднъж за хубавото лого.
OOxenriЗдравейте, Избрахме второто предложение на dreamdevise.
Mersin KoБлагодаря за добре свършената работа. Всичко се получи много добре . Страхотни идеи.
iivanovИзбор dreamdevise. Здравейте, няма да има нужда от удължаване на конкурса
Това е логото което ни пасна. Благодарим на всички ,които се включиха.
Stelt88Прегледах ги всичките варианти и всичко е повече от чудесно.
Благодаря много за цялата Ви работа, много съм доволен в бъдеще ако имам нужда от дизайнерска помощ със сигурност ще Ви пиша.
CrossДойде време да обявя и победителите в конкурса. Първо място: DreamDevise - лого Forex+Alerting+вълк.
Малка част от лога и концепции, които съм направил.Трудно беше да се избере от толкова добри предложение, но решихме да изберем концепцията на @DreamDevise за победител в конкурса. Преценихме, че тя най-добре припокрива това, което търсим, а именно лого, което да не е силно зависимо от изписването на името и същевременно да е изчистено, без излишни елементи.
Последно редактирано: