D.Vladislavov
New Member
Здравейте, казвам се Димитър Владиславов и живея в град Варна. От доста време се занимавам с Photoshop, а от скоро и с уеб дизайн. Имам основни познания по HTML. Те пръва започвам своята "freelancer кариера", затова не мога да покажа мои работи и портфолио ( имам само няколко любителски проекта ). Услугите които предлагам са изработване на:
- Уеб дизайн\лейаут
- Лого
- Хедър
- Банер (основно статични)
Преди да започна работа по даден проект предлагам изработване на графична концепция по желание на клиента, а след това и неограничен брой промени до достигане на желания резултат.
Поради текущото ми навлизане в уеб бизнеса и поради липсата на предишни проекти, ще изработя първите 5 поръчки безплатно, с единственото условие да получа позволение за добавяне на проектите в портфолио, а след това ще определя цени за отделните услуги ако се намерят клиенти разбира се.
За контакти: d.vladislavov@gmail[dot]com
- Уеб дизайн\лейаут
- Лого
- Хедър
- Банер (основно статични)
Преди да започна работа по даден проект предлагам изработване на графична концепция по желание на клиента, а след това и неограничен брой промени до достигане на желания резултат.
Поради текущото ми навлизане в уеб бизнеса и поради липсата на предишни проекти, ще изработя първите 5 поръчки безплатно, с единственото условие да получа позволение за добавяне на проектите в портфолио, а след това ще определя цени за отделните услуги ако се намерят клиенти разбира се.
За контакти: d.vladislavov@gmail[dot]com
Последно редактирано: