Давай смело и си я пълни.
Ще очакваме още твоо творби.
можеш съвсем спокойно да занесеш рисунката в някоя книжарница с скенер и да си я сканираш. Виж вече ако нямаш парички за това е отделен въпрос.
Не са ебавай с бай брадър :beer:
Формата на листа е малко големичък за обикновен скенер. Не ми е зор да го показвам с качество.
Да, да ни радваш с още. Ще очакваме скоро и много повече.
Браво колега реп от мен.
Само имам един въпрос защо не използваш графичен таблет за графиките доколкото разбрах рисуваш само с мишката?
С графичен таблет ще ти е много по-удобно,още повече,че писците са чувствителни на натиск и можеш да правиш още по-добри илюстрации.
Най-добрите са така наречените дисплей таблети Виж файлът 7089 ,но те са много цифра има и по-приемливи варианти
Поздрави на колегата за рисунките. Това, което ще го посъветвам аз е същото като dreambench - използвай градиенти и градиент меш. С тяхна помощ можеш да вдъхнеш максимален реализъм на рисунките.
Иначе по въпроса с мишката за векторните рисунки колегата е прав. При векторите няма голяма нужда от таблет. Не че в някои случаи няма да е по-добре.
Според мен таблета не е особенно удобен за скици. Имам един Wacom от години и така и не можах да му свикна. Докато свикнеш да правиш скици с него, може да се окаже, че е по-добре да използваш сканирани такива. Тези таблети ми се струват най-полезни при оцветяване на скиците заради възможностите за избледняване с Pen Pressure. Възможно е това обаче да не важи за всички класове таблети, тъй като за горните класове не мога да говоря от опит.