donsavage Active Member 14 Април 2014 #121 От: Графични творби Още една подобрена графика: Toyota - Kluger / 2012 Стар вид: Нов вид: Последно редактирано: 15 Март 2017
donsavage Active Member 19 Май 2014 #127 От: Графични творби Още една подобрена графика: Ferrari - Enzo / 2011 Стар вид: Нов вид:
donsavage Active Member 29 Май 2014 #128 От: Графични творби Направих и една Българска състезателна кола С тази кола се състезават Българските състезатели Боян Гетов и Велислава Павлова. Можете да им станете фен във Facebook : Стани фен на Боян и Велислава
От: Графични творби Направих и една Българска състезателна кола С тази кола се състезават Българските състезатели Боян Гетов и Велислава Павлова. Можете да им станете фен във Facebook : Стани фен на Боян и Велислава
donsavage Active Member 22 Юни 2014 #131 От: Графични творби Съжалявам, че не Ви качах нищо ново, не че няма желание, а просто времето ми е доста ограничено. Няма да Ви забравя ! Ето няколко нови графики. които направих на моят любим CorelDRAW X6 Първата графика е автомобила на Български състезател. Името му е Любен Каменов. Mitsubishi - Lancer Evo / 2006 Можете да станете фен на Любен Каменов във Facebook : Стани фен на Любен Каменов Последно редактирано: 23 Юни 2014
От: Графични творби Съжалявам, че не Ви качах нищо ново, не че няма желание, а просто времето ми е доста ограничено. Няма да Ви забравя ! Ето няколко нови графики. които направих на моят любим CorelDRAW X6 Първата графика е автомобила на Български състезател. Името му е Любен Каменов. Mitsubishi - Lancer Evo / 2006 Можете да станете фен на Любен Каменов във Facebook : Стани фен на Любен Каменов
donsavage Active Member 22 Юни 2014 #132 От: Графични творби DBdesigns каза: Рисунки на ниво. Евала! Увеличете... Благодаря, стара се
donsavage Active Member 22 Юни 2014 #133 От: Графични творби Ето още една подобрена графика VW - Golf IV GTI / 2002 Стар вид: Нов вид:
Blinky Owner 23 Юни 2014 #134 Голфо...имах една такава, но 3-ка. Големи симпатии имам към този модел.
donsavage Active Member 23 Юни 2014 #135 От: Re: Графични творби Blinky каза: Голфо...имах една такава, но 3-ка. Големи симпатии имам към този модел. Увеличете... Може да го имаш и на картинка малко по-нататък
От: Re: Графични творби Blinky каза: Голфо...имах една такава, но 3-ка. Големи симпатии имам към този модел. Увеличете... Може да го имаш и на картинка малко по-нататък
donsavage Active Member 30 Юни 2014 #136 От: Графични творби Ехо, здравейте ! Ето ме с нов проект " The Little Mermaid / Малката русалка "
donsavage Active Member 16 Август 2014 #139 От: Графични творби Здравейте, съжалявам , че нещо позабравих темата, но се отдадох на малка лятна почивка. Ето какво направих тези дни. Последно редактирано: 16 Август 2014
От: Графични творби Здравейте, съжалявам , че нещо позабравих темата, но се отдадох на малка лятна почивка. Ето какво направих тези дни.
donsavage Active Member 19 Август 2014 #140 От: Графични творби Реших да обновя и тази : Стар вид: Нов вид: