Каква е цената
Защо губите толкова много време в чакане?Оценявам чувството ви за хумор и желанието да повдигнте темата във форума, имам интерес.
Въпрос на гледна точка, стойността на една постоянно нарастваща група не се губи с увеличаването на броя на членовете й.Защо губите толкова много време в чакане?
Групата има ли собствен домейн?Въпрос на гледна точка, стойността на една постоянно нарастваща група не се губи с увеличаването на броя на членовете й.
Не съм стигала до този етап на проекта, пиша ви на ЛС.Групата има ли собствен домейн?
напълно сериозен съм!Оценявам чувството ви за хумор и желанието да повдигнте темата във форума, имам интерес.
С удоволствие, но трябва да сме и реалисти, може за две билетчета до Малдивите да я дам.11 549 x 1 лев = ?
С удоволствие, но трябва да сме и реалисти, може за две билетчета до Малдивите да я дам.
Статистика мога да извадя без проблем, ако някой има сериозен интерес.Билетите ги купувам, а мъжо ще те пусне ли с мен за модното ревю с роклите на плажа?
Люба, сега сериозно имаш ли някаква статистика за групата?
Дневни посещения, месеци с пикове и спадове на търсене и т.н.
Интересът ще дойде, когато направите статистиката публична. Бих искал да видя какво се случва. Може ли?Статистика мога да извадя без проблем, ако някой има сериозен интерес.