Да ми папаш хуйчето не мито и не бръснато Злобей докато аз си пека гъза на морето и върви бачкай за жълти стотинки смешно келеменце
Тамън те бях забравил, сега пак ми даде повод да ти се присмея
Бахти смешния тип. Да ти се спукат хемороидите дано
Точно пък тази група мисля да я ползваме да синхронизираме хейта към определени пачаври като тебе.Нямам думи... Поне като си имате група вече, хейтете там всичко живо на воля, вместо да изливате помията си публично пред останалите 11 333 (към този момент) потребители.
Мисля, че е време да се разкарваш от темата.
Да ми ************ :lol: :lol: :lol: :lol: Абе Фозьо къде ги учиш тия лафчета :clap:
Не се псува така. Това е пуберска псувня на уонаби хейтър. Истинския хейър би казал "Да го нашмуля между на майка ти дебелите космати филии" :twisted:
Много насериозно го зехте . Туй е Интернета бе, ко ви пука какво бил казал някой си за вас. Всъщност то това му е и забавното - да гледаш как отсрещния ти се пеняви и наема. Да не си направи човек майтап... Ако толкоз се вживявате, ще взема да откажа хейтинга (тъй май му се вика). Чак такива отрицателни емоции не ми е цел да предизвиквам.
ПС: Редрум напредва. Ама у 'клуба' уж гледаме да наблягаме на изтънчения сарказъм повече...
Аз развих тия маниери заради средата тук. Ако бяха все що-годе възпитани мембъри и ако имаше някаква атмосфера на взаимно уважение, аз нямаше да се държа като сельо. Тук едно 40% са мързеливи и прости келешчета, 20% - дърти и цинични тарикати, и 15% скамери.При положение, че си дошъл да направиш някой лев, да намериш клиенти или да научиш нещо, не смятам, че има място за такива мнения. Тук не е някой авто форум, където да се хранят селяндурите.
Като толкова ви кефи да си хейтвате, хейтвайте си прайвит. Ей на, направихте си група, който иска да влиза и да чете там какво и за кого пише. Защо е нужно половината от мненията във всяка пусната тема да са хейтърски?
П.С.: Изтънчен сарказъм и АлънФорт??? То тоя си говори като див селски бек, отраснал да събира мидички и недочувал преподавателска реч.
Бай дъ уей, че Нокето познава Алъна, може ли да ми сподели защо във всяко второ негово мнение присъства думата "апропо" напоследък. Това ли е новата думичка за тази година, която е научил?
Ам` кат` гудихте заглавка "Група Haters", `ората с ниско Ай, Вай! Кю си го `зимат на каксигоразбират.Ама у 'клуба' уж гледаме да наблягаме на изтънчения сарказъм повече...
Друго щеше да е "La Groupe de sarcasme" - хем елегантно, хем нежно.
Какво ти пука селянин, да не пейстна други съобщения дето псуваш като див селянин, простак такъв.