RealMoney
Well-Known Member
От: Гръцко гладно нема
Пич, много ме радваш с неадекватните си писания. Обясни ми какво значи "стари задължения"????
Ти така ли ще кажеш ако изтеглиш ипотечен кредит (35г.) за една голяма къща и като ти се роди дете ще спреш да плащаш, щото нали "няма да го плащат моите деца тоя стар дълг" ахахахахах
Мислене тип - както и когато на мен ми изнася...другите са виновни - аз съм ангел.
Ей, тъпотията ходи по хората, ама яко се е застояла във форума, заклевам се!
Недей извърта думите, дай ми линк за този цитат,,, само да не е от Блиц
Тука май доста хора не разбират демокрацията, демокрацията в една държава е свободния избор за бъдещето, а отговорностите за стари задължения, трябва да се поемат от всички страни в дълга, включително и кредиторите,,, не можеш да заробваш със стари дългове, не сме робовладелци нали,,, който е давал кредити да си е правил сметката, няма да плащат гръцките бебета
Ай сектир от демократи, язе съм дзенбудис
Пич, много ме радваш с неадекватните си писания. Обясни ми какво значи "стари задължения"????
Ти така ли ще кажеш ако изтеглиш ипотечен кредит (35г.) за една голяма къща и като ти се роди дете ще спреш да плащаш, щото нали "няма да го плащат моите деца тоя стар дълг" ахахахахах
Мислене тип - както и когато на мен ми изнася...другите са виновни - аз съм ангел.
Ей, тъпотията ходи по хората, ама яко се е застояла във форума, заклевам се!