ktomov
Premium
Re: От: Гугъл официално обяви чистка
Не си ме разбрал за петата точка Нямах предвид линкове от собствения към конкурентния сайт, а линкове от чужди и наспамени сайтове към конкурентните.
За съвета - не за първи път го чувам това и мисля след 2-3 дни като се размине шумотевицата и ако евентуално серпа се нагласи да направя няколко експеримента.
Към ktomov:
Не подценявай изходящите линкове. Освен трупането на входящи линкове има трик с правилно градене на изходящи. Аз съм ползвал обратен линк building (т.е. линкове навън) в комплект със стандартния и ефект има. Смятам, че силата на това ще се вдигне. Само човек трябва добре да подбира страниците, които сочи. Важно е да е със сходни ключови думи и сайтът да е голям и харесван от Google (най-подходящ: Wikipedia).
Не си ме разбрал за петата точка Нямах предвид линкове от собствения към конкурентния сайт, а линкове от чужди и наспамени сайтове към конкурентните.
За съвета - не за първи път го чувам това и мисля след 2-3 дни като се размине шумотевицата и ако евентуално серпа се нагласи да направя няколко експеримента.