coolice
Owner
Re: От: Гугъл пусна Google Domains - домейн регистратор с покани
Аз нищо нямах на аднроид акаунта освен че данните за плащане бяха еднакви с тези от адурдс акаунта ми (мисля че беше точно като направиха всички акаунти да са в едно ме лкокнаха) и си мисля че ако не бях подходил агресивно нямаше да ме ънлокнат все пак не бих си държал домейните при компания която те локва за щяло и нещяло
Какъв е смисъла, при положение, че може да се регистрира домейн за под $10 от други регистратори?
Преди няколко години ми бяха блокирали целия Google Account - на него имах AdSense, блогове в Blogger, една от основните пощи и други неща. Принудиха ме да си дам телефонния номер за да ми го разблокират.
По време на блокировката не работеха блоговете (всички блогове в този акаунт). Не обърнах внимание дали AdSense работеше.
От тогава не държа никакви блогове на акаунтите, където имам електронна поща и други важни неща и ползвам няколко акаунта.
За всяка отделна услуга на Google е добре да имате отделен акаунт. Когато ви блокират единия да можете да ползвате другите услуги.
Вероятно причината за блокирането е неправилно сработване на анти-спам системата им (за Blogger.com). Тоест така G създава страх от цензура и автоцензура - не може да пишеш определени ключови фрази в блога си, защото може анти-спам системата да се задейства и да ти затрие целия акаунт (заедно с блога). Примерно не може да пишеш за Pay To Click (да не се бърка с Pay Per Click) - дори и с цел да критикуваш тази глупост.
В Русия бяха арестували журналисти, които са писали за Silk Road - обвиняват ги, че рекламирали сайт за търговия с наркотици. Което е абсурд. Да сте видели в САЩ примерно такова нещо - там, където „войната с наркотиците“ е в краен стадий на морална паника? Там журналистите свободно си пишат по темата.
Аз нищо нямах на аднроид акаунта освен че данните за плащане бяха еднакви с тези от адурдс акаунта ми (мисля че беше точно като направиха всички акаунти да са в едно ме лкокнаха) и си мисля че ако не бях подходил агресивно нямаше да ме ънлокнат все пак не бих си държал домейните при компания която те локва за щяло и нещяло