магарцедес
Active Member
Взимам си процент за това, че използва мен. И не му уговарям цените, а уговарям срещи например и т.н. ОСВЕН ако не е за точно определена услуга, за която той ми е предоставил някакъв ценоразпис. Освен това ми подържа сайтовете също заради тази услуга ( два сайта за компютърните услуги, продавалника, и още три сайта, на мой приятел, който се занимава със строителство пък ). Така или иначе по цял ден има човек във офиса и телефона е там. Ако не съм аз, ще е колегата да вдигне. Той работи, в някаква фирма с уеб дизайн и останалото си му е час мак, но през работно време няма кой да му урежда нищо. Ако той няма възможност и някой се обади го препращам на едно момиче, кято също работи във уеб дизайн фирма и си търси час мак, но от друг град е тя. Не виждам проблем в това, всеки е взаимоизгоден от другия....Чакай, значи като звънне някой за уеб дизайн услуга или проект, ти и фирмата ти за писи репейр отговаряте вместо него, уговаряш цени, правиш гимнастики в негово отсъствие. Аде бе бате, ти баш за балъци ли ни взе?
Последно редактирано: