Blinky
Owner
Re: От: ДА! Работещите от Вкъщи Мамчета Могат да Успеят Онлайн. За Мамитата!
Супер. Да ти е жива и здрава и да ти кажа, че много добре си се ориентирала. Направо супер даже. Имаш да преодолееш езиковата граница, както и да си харесаш ниша, в която би си развивала блог или сайт с голям кеф. Начин за печелене тук винаги ще се измисли, особено като удариш едно 200 на ден.
Нещо, към което да си се ориентирала от сега? Ще се радвам да ни споделиш и ти нещо, за да можем да дадем по-точни съвети. Успехи и много добра инициатива си подела.
И в тази тема да се запиша малката е вече на година и идеята да се занимавам с нещо от вкъщи все повече ме кара да се замисля. От всичко, което изчетох дотук вариантът за чуждестранен блог или сайт ми изглежда най-смислена, но и трудна. Занимавах се за кратко с писане на статии и някои неща ми се изясниха. Остава препятствието с езика търпението, което е нужно. Засега съм доста заета с детето, но бавно,бавно с помощта на преводачи мисля, че ще се получи. За пореден път искам да благодаря на форума и всички, които се включват с ценни съвети и споделят опит.
Супер. Да ти е жива и здрава и да ти кажа, че много добре си се ориентирала. Направо супер даже. Имаш да преодолееш езиковата граница, както и да си харесаш ниша, в която би си развивала блог или сайт с голям кеф. Начин за печелене тук винаги ще се измисли, особено като удариш едно 200 на ден.
Нещо, към което да си се ориентирала от сега? Ще се радвам да ни споделиш и ти нещо, за да можем да дадем по-точни съвети. Успехи и много добра инициатива си подела.