Може да съм се изразил грешно. Да ползвам въпросните директории за линк билдинг на нов сайт.Да, давай да го видим сайта!
Ясно, аз помислих, че и ти си направил собствен сайт за тези цели!Може да съм се изразил грешно. Да ползвам въпросните директории за линк билдинг на нов сайт.
Да, не знам в кой момент се превърнаха в някакви спам линк фарми също.Привет. Да попитам, тази идея валидна ли е още, че реших да тествам с един нов сайт?
Като цяло липсват подобни и е добра идея да ги има, но Блинки е прав, че са само за слава и затова бяха зарязани.
аз го позлвам свежото, честно казано имам положителни резултати от там.И чисто от любопитство, какво се случва например със Svejo в момента? Работи явно, ама ми изглежда голям мазаляк. Някой ползва ли го, или е оставено на доизживяване?
Има минзухари дето влизат и спамят, на тях нито им пука за останалите колеги, нито им пука за самите тях си. Важното е че е отчетено действието, а ква работа ще свърши все тая.Да, не знам в кой момент се превърнаха в някакви спам линк фарми също.
Много е брутална удивителната с триъгълничето Създава ми някакво безпокойствоМомчета, на Iskam.net му сменихме логото, ако някой, нещо не му харесва, да вземе да направи едно! А да, и ползвайте сайта, защото става все по-тежък, а се следи за СПАМ и простотии.... Хайде лека вечер!
Много е брутална удивителната с триъгълничето Създава ми някакво безпокойство
проблема с триъгълничето не е ли от редиректите. Ако е от платформата виж къде има стари линкове в кода с http ама не би трябвало, при мен няма проблеми с SSL. Ако не ти се занимава, мини го през cloudflare би трябвало да оправи нещата, защото ще зарежда кеширани ресурси от cloudflare със sslНали се разбрахме, дай идея с какво да го заменя! То беше нужно, че имаше бъг и другите раздели не работеха, ама сега е ОКЕЙ
А, сега си работи, триъгълничето ще го махна, въпросът е някой, ако има налични шаболни, да му сменим визията! Целта е този ресурс да се ползва от колеги... затова да го изпипаме...проблема с триъгълничето не е ли от редиректите. Ако е от платформата виж къде има стари линкове в кода с http ама не би трябвало, при мен няма проблеми с SSL. Ако не ти се занимава, мини го през cloudflare би трябвало да оправи нещата, защото ще зарежда кеширани ресурси от cloudflare със ssl
за тази платформа няма. до колкото виждам, всеки си е модифицирал по нещо и не ще да го дава на друг. Питах едни колеги със един от сайтовете, ако помниш ме беше питал за същия сайт, изобщо не ме отразиха човек.....А, сега си работи, триъгълничето ще го махна, въпросът е някой, ако има налични шаболни, да му сменим визията! Целта е този ресурс да се ползва от колеги... затова да го изпипаме...
Ама както дойде, де! Дал съм на един колега да пипне някои други неща по него, но като остане време, че е некъв екшън!
Лично мен би ме изкефило да е примерно малка зелена точка или червена - в 9gag е така и е приятно, както е вдясно на тъмния фон горе.Нали се разбрахме, дай идея с какво да го заменя! То беше нужно, че имаше бъг и другите раздели не работеха, ама сега е ОКЕЙ
Все още в БГ върши работата за старт. Такива сайтове умират, защото никой не прави описанията на линковете уникални, а в САЩ като цяло индийците ги наспамиха и те ги унищожиха, не кой да е друг Същото се случи и по европейските директории и повечето които оцеляха ги направиха платени директно и изискват вече качествено / уникално описание на линковете.Мен малко ме е бъз да си сложа линка в тези сайтове , за мен това умря преди доста години, споделете ако има някакъв резултат. До колкото съм запознат и в щатите умряха тези уеб дорки, останаха само локал дирки, като йелп, хоме адвайсер, йелоу пейджъс и т.н, дирки даващи реална съойност на бизнеса
Въвели сте твърде лесна парола! Моля опитайте, като сложите поне една главна буква!Момчета, на Iskam.net му сменихме логото, ако някой, нещо не му харесва, да вземе да направи едно! А да, и ползвайте сайта, защото става все по-тежък, а се следи за СПАМ и простотии.... Хайде лека вечер!
Преводът е малко щур, ще го променим на "комплексна парола", ХИХХИХИВъвели сте твърде лесна парола! Моля опитайте, като сложите поне една главна буква!