1234567890123456789012345
New Member
1
Последно редактирано:
Това не е вярно. Редовно получавам пратки на малка стойност ($10-12-3-4) и директно ми ги носят до вратата. Пратките са до частно лице, няма еорита, декларации и прочее.За пратки пътуващи с DHL се изготвя митническа декларация без значение от стойността на пратката
Това не е вярно. Редовно получавам пратки на малка стойност ($10-12-3-4) и директно ми ги носят до вратата. Пратките са до частно лице, няма еорита, декларации и прочее.
На месец поне по една. Разбира се, избягвам да е твърде често на едно име и до сега не съм имал проблем.Колко редовно получаваш пратки за по $10 - $12 чрез DHL ми е интересно?
Това е най-новата тема по въпроса, за това пиша в нея.
Поръчах си от Изток /стоката е от Китай, Доставчика от Сингапур/ едно телефонче /най-бюджетното DoGee X5 60$ / .
Доставчика ми го препрати през холандските пощи, но сега са го задържали на Митница София.
Проблема е че съм от Благоевград, и в нашия град също има митница. Защо подяволите ме карат да ходя в София, като е могло и тук да се оправя.
Всъщност има ли някакво адекватно решения, на тая ненормална бюрокрация?
Поръчах си от Изток /стоката е от Китай, Доставчика от Сингапур/ едно телефонче /най-бюджетното DoGee X5 60$ / .
Доставчика ми го препрати през холандските пощи, но сега са го задържали на Митница София.
Проблема е че съм от Благоевград, и в нашия град също има митница. Защо подяволите ме карат да ходя в София, като е могло и тук да се оправя.