Мощно разходи, минава ли фактурата, бухамСкоро идва месеца на рекета за данъци. Кви беше, сега и още два месеца работим за държавата, после за нас. И тук ми изплува една картина на човек, който си заделя едни пари, за да ги изхвърли през прозореца или да ги изгори.
Облага се с преки данъци, не косвени. Не видях, някъде да съм мрънкал ?!?Казваш го все едно имаш фирма, която не се облага с данъци.
Докога все ще мрънкаш и вземеш да се хванеш да работиш, Ганьо? (реторичен въпрос)
Облага се с преки данъци, не косвени. Не видях, някъде да съм мрънкал ?!?
Точно обратното... като видях колко ДДС е писала счетоводителката за декември, се разревах, та дойдох да плача. 5 часа отварях и затварях онлайн банкирането докато се реша да пусна превода, та като го пуснах влязох във форума да си споделя мъката.Казваш го все едно имаш фирма, която не се облага с данъци и си дошъл да ни се присмиваш.
Докога все ще мрънкаш и вземеш да се хванеш да работиш, Ганьо? (реторичен въпрос)
Тая счетоводителка не можа ли до 25-то число да те ориентира, че поне да имаш 6 дни да реагираш с някоя друга разходна фактура? Или ти сервира на 14.01.2020 , че имаш да внасяш 50к ДДС и ти се оцъкли?!?Точно обратното... като видях колко ДДС е писала счетоводителката за декември, се разревах, та дойдох да плача. 5 часа отварях и затварях онлайн банкирането докато се реша да пусна превода, та като го пуснах влязох във форума да си споделя мъката.
Барем Туттито най-накря ми продаде биткойните си, че някой ден като стане биткойнът 1 газилион да си избия всичко що съм дал на Султана и да го почерпя.
Е баш на 25 декември ли за мен да мисли... Иска ми се, ама не сме рода.Тая счетоводителка не можа ли до 25-то число да те ориентира, че поне да имаш 6 дни да реагираш с някоя друга разходна фактура? Или ти сервира на 14.01.2020 , че имаш да внасяш 50к ДДС и ти се оцъкли?!?
Измамата/кражбата е самият данък. Опитът да се избегне не е измама.това ддс нали ти си го събрал от клиентите за държавата, явяваш се само посредник на данъка, или ти се искаше ти да обереш парсата, ама без схема за измама няма как да стане
Съгласен съм с това твърдение. https://bg.wikipedia.org/wiki/КражбаИзмамата/кражбата е самият данък. Опитът да се избегне не е измама.
Много ми е интересно с какви пари ще се строят пътища, например, ако премахнем данъците?