Torbalan Trolski
Well-Known Member
То ддс-то идва точно от джоба на потребителя.Голямо реване, хвани се на заплата тогава и някой друг ще го плаща пустото ДДС, или иди държавен служител за 800 лв. и ще спиш спокойно!
То ддс-то идва точно от джоба на потребителя.Голямо реване, хвани се на заплата тогава и някой друг ще го плаща пустото ДДС, или иди държавен служител за 800 лв. и ще спиш спокойно!
Аз пък тебе вече не!Много як форум сме! Обичам ви! <3
<3Аз пък тебе вече не!
Щото вместо да пишеш в областите в които имаш познания /следя те редовно/ то вземеш та изцепиш някаква дивотия като тая въпросната с многострадалното ти ДДС и ми загубиш времето. Бива ли така бре?
И при тюлените същото.John, амазонската джунгла е доста голяма, и там няма данъци, така че е опция според мен
При тюлените е студ и няма какво да се яде.И при тюлените същото.
Да бе, ама нали се сещаш, че бг бизнесмена си гледа сметката една голяма с многото нули и като се сети, че от тази сметка едно 20% отива за държавата, някак не му става готино и идва да псува от върха на Еверест, за да го чуе всеки. Това е голямата болка, всичко друго е ясно какво е и защо се сформира.То ддс-то идва точно от джоба на потребителя.