redrum
Well-Known Member
От: ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ!
Не знам какво е да миеш чинии, а свирки на шефове не правя, щото сам съм си шеф и ще е извратено. А и да, 3000 лева/долара/паунда не са кой знае колко много. Ако имаш акъл, и в България ще ги изкарваш без проблем. Ама друго е в България да имаш 3 бона на месец, друго е да плащаш 500-1000 паунда на месец за квартирка в лондонското сити.
п.п. заради комуняги като теб, дето им викат лейбъристи, политиката на отворените врати иба мамата на острова. Не очаквам да ме разбереш, щото си цоциалист, абе всъщност нали нямаше да пишеш повече?
Англия ли е бяла държава бе, ходи се разходи из Лондон :lol: Аз живея като бял човек и в България, на мен пък са ми смешни емигрантчета като теб, които си мислят, че като са отишли на острова са хванали Господ за шлифера. Статистиката си говори достатъчно - милиони англичани напускат острова, за 10 години над 6 милиона. Лично аз познавам такива, а ти ми се радвай, че разхождаш кучета и прибираш някой паунд.Като станаш англичанче може да ми викаш имигрантче - Сега тия приказки, ако ти стиска може да ги разправяш на сирийците дето са плъзнали из София
А това за нелегалното в началото направо ме уби от смех - ама то вие националистчета недоносени хич не може и да ви мине през акъл че българин може легално да отиде в бяла държава да прави бял бизнес и да живее като бял човек.
Предпочитате да мислите за всички като за миячи на чинии и кенефи та да разправяте колко сте горди че сте си останали в БГ.
ПП
Всъщност в миенето на чинии и кенефи няма нищо лошо особено когато го правиш за над 3000лв на месец - Определено е по добре от това да правиш свирка на шефа ти за 500лв - ама това е друга тема ще ти я разправям друг път че ти дойде в повече инфото за тая вечер.
Не знам какво е да миеш чинии, а свирки на шефове не правя, щото сам съм си шеф и ще е извратено. А и да, 3000 лева/долара/паунда не са кой знае колко много. Ако имаш акъл, и в България ще ги изкарваш без проблем. Ама друго е в България да имаш 3 бона на месец, друго е да плащаш 500-1000 паунда на месец за квартирка в лондонското сити.
п.п. заради комуняги като теб, дето им викат лейбъристи, политиката на отворените врати иба мамата на острова. Не очаквам да ме разбереш, щото си цоциалист, абе всъщност нали нямаше да пишеш повече?