M madmaxxp New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 4 Февруари 2011 #1 Давам дизайн на сайт, който не ми одобриха. Не е изцяло завършен, има още неща да се правят по него, но може и така да се ползва. Ако някои го иска да пише ще му го изпратя, да не се занимава да копира сорса линк: http://mkwebdesign.hostoi.com/bird/
Давам дизайн на сайт, който не ми одобриха. Не е изцяло завършен, има още неща да се правят по него, но може и така да се ползва. Ако някои го иска да пише ще му го изпратя, да не се занимава да копира сорса линк: http://mkwebdesign.hostoi.com/bird/
N nagradi.is New Member Рейтинг - 100% 12 0 0 4 Февруари 2011 #2 От: Давам едно дизайнче Красиво е. Изглежда има хора, които работят. Последно редактирано: 5 Февруари 2011
N nuni Active Member Рейтинг - 100% 24 0 0 4 Февруари 2011 #3 От: Давам едно дизайнче И на мен много ми харесва, шрифта бих сменил, инак е много хубав.Успех
contra Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 4 Февруари 2011 #4 От: Давам едно дизайнче Добре направено, кво не му харесаха? Само дето е джъстифайнато не ми харесва, другото си му е ок, даже доста ок.
От: Давам едно дизайнче Добре направено, кво не му харесаха? Само дето е джъстифайнато не ми харесва, другото си му е ок, даже доста ок.
N nobreak Member Рейтинг - 100% 11 0 0 4 Февруари 2011 #5 От: Давам едно дизайнче nagradi.is каза: Красиво е, успех с продажбата. Изглежда има хора, които работят. Увеличете... Аз ли не разбрах какво има предвид пича, че го дава така както е, а не го продава....
От: Давам едно дизайнче nagradi.is каза: Красиво е, успех с продажбата. Изглежда има хора, които работят. Увеличете... Аз ли не разбрах какво има предвид пича, че го дава така както е, а не го продава....
M madmaxxp New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 4 Февруари 2011 #6 От: Давам едно дизайнче Не го продавам, а го давам безплатно Ако на някои му трябва и ще му свърши работа да каже. Иначе не че не го харесаха, не се обадиха и не съм се занимавал с тях.
От: Давам едно дизайнче Не го продавам, а го давам безплатно Ако на някои му трябва и ще му свърши работа да каже. Иначе не че не го харесаха, не се обадиха и не съм се занимавал с тях.
RealMoney Well-Known Member Рейтинг - 100% 13 0 0 4 Февруари 2011 #7 От: Давам едно дизайнче ..................... Последно редактирано: 1 Юли 2011
M madmaxxp New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Февруари 2011 #8 От: Давам едно дизайнче Ами не съм си гледал личните да. Ти си ми писал първи, а щом имаш и идея за дизайна ще ти го дам на теб, писах ти на лични.
От: Давам едно дизайнче Ами не съм си гледал личните да. Ти си ми писал първи, а щом имаш и идея за дизайна ще ти го дам на теб, писах ти на лични.
N nagradi.is New Member Рейтинг - 100% 12 0 0 5 Февруари 2011 #9 От: Давам едно дизайнче Аз се заблудих, извинявам се.