От: Давам 3 страници едната е 10 200, другата 9 500, другата 6 000 . За една по-голям
Въобще не си измисляй, Стелина. Направих те Content Creator на страниците ми умишлено да видя дали ще попиташ защо си само модератор... Като те накарах да се направим едновременно администратори защо отказа? Накара ме първо аз да те направя... Аз по погрешка те направих мениджър на едната /Майтап, бе, Уили/ и ти я открадна най-нечестно, при положение, че съм дал всичко себе си, развивайки я. И се кълна в себе си, че всички страници съм си ги развивал лично аз. Я, с пускане на снимки, я с лайк бутони... Не беше честно от твоя страна да крадеш чужд труд. А аз нямаше да ти открадна страницата, защото просто не съм такъв. Задръж я страницата, радвай се, Бог ще те накаже... както се казва: "Бог забавя, но не забравя", и ти ще страдаш някой ден... Аз си имам големи страници, които съм си ги развивал лично аз с много труд и желание. Това беше от мен! Чао!
П.С. И какво ще рече 'фалшив акаунт'? Акаунтът си е лично мой... това, че нямам снимки, не означава, че акаунтът ми е фалшив! Твоят е фалшив, с чужди снимки.