От: Давам $5 по PayPal за 4 домейна от GoDaddy (те са по $1 по принцип)
Не разбрахте ли, че ми е все тая колко ще ви платя?!? Просто не искам да давам по $7+ долара на домейн, при положение, че може да платя много по-малко! Ако някой е съгласен ще му дам точно толкова, колкото той е изхарчил с всичките такси от Godaddy, PayPal и тн ...
Ебахти скапаните форуми български, човек едно нещо не може да помоли без да му се обясни колко му е грешно мнението. После да не мрънкате, че живеете сред неприятни хора!
@"дребен селски тарикатизъм!!!" , А на теб какъв ти е проблема, бе, човек?! Обясни ми какво съм ти направил и какво в запитването ми те кара да мислиш така?! Не съм ти циганин, нито някакъв кретен да прееба някой за 50 стотинки! Плюс това ти ако си мислиш, че до там издребняват хората...
Ако бях тръгнал да купувам един домейн, ОК - щях да дам едни $8. Ама при положение, че сега имам планове и искам да взема няколко наведнъж с бъдещата перспектива, че ще си избия парите, че да плащам шибаната им надценка след година, мисля, че ми излиза много по-изгодно да ги взема така, вместо сега да дам едно $100 за проект, който дори може да не се получи.
Добре че има хора, добри в сметките като теб, че не знам за къде сме простия народ...