От: Re: От: Давам 70лв на човек с колега рейтинг!
Братле, като си махнал онова е трябвало да махнеш и другото. Какво толкова има в тази мацка дето нищо не е допринесла в форума, наистина не мога да разбера.
Мен, ако ме обидят така не псувни, ами ще се побъркам с мнения и няма да смогнеш да триеш. Не е честно така.
То да е един път както и да е ама то е постоянно. Ние и в политиката се дерем като луди, ама пак няма такива кълнения, просто не знам не нецензорното трябва да се санкционира, а злобата която го провокира.
Не вярвам леонсио, да тръгне да и пише нещо обидно, ако никой не го е обидил. Нормална човешка реакция е да се защитиш. Не съм чул нито едно мнение в темата преди нейното такова, или явно и е кофти, че не се е класирала, или не е сайдисвана скоро, а такива са най-лоши с голямо самочувствие плюят и обиждат.
Недейте така не е правилно, леонсио може и всичко да е, но поне се държи (особено в последно време) добре и си пише пича по теми които го интересуват и вълнуват, пък това все-едно аз да седна да пиша в темите за доматите на вискяра, как да пиша като не разбирам.
По-сериозно моля стига с тази дискриминация, като има дупка между краката не значи, че няма и в главата.
Беше докладван и бате, то бе псувня до псувня.
Не се позволява такъв език тук.