leonssss
Well-Known Member
Значи днеска слушам по твто един министър дето вика Държавата не си е събрала здравни от 700 000 души,които не се осигуряват, нямат права за медицинско обслужване
Водещия- ами те са трайнобезработни какви осигоровки от човек дето няма пари за ядене.
Мен тва не ме интересува - в касата няма пари от 700 000 чиляка тва е
Водещия - в белите страни държавата плаща на безработните здравните осигуровки
..................
Спор та нема от накъде ИСКАТ ДА ЦОЦАТ па НАглоста им нема край
ето един съвет как
Какво трябва да направим?
За да отпишете задълженията си, трябва да подадете заявление в свободен текст в офисите на НАП по постоянен адрес.
Добра идея е преди да подадете заявлението за отписване на задължения за здравни осигуровки, да съставите внимателно вашето искане, защото има шанс то да не бъде удовлетворено.
За ваше удобство сме създали един формуляр свободен текст “Заявление за отпадане на задължения по давност”, който може да изтеглите от тук.
Въпросния “Заявление” представлява нашето виждане за това какво трябва да съдържа въпросния документ. Още от сега искаме да предупредим, че досега той не е подаван и не се знае дали ще бъде приет от данъчните служители.
цялата статия за давността
съвети за студенти
Смях егасиииииииииииии прочети следното
Глоби при невнесени или просрочени здравни осигуровки.
През 2010г бе създаден закон които предвижда санкции при неплатени здравни осигуровки.
За самоосигуряващи се лица (тук влизат безработни), глобата при неплатени повече от 3 здравни вноски е в размер от 500 до 1000лв.
Прочетено тук-егаси и хубавата ни Татковина!
Водещия- ами те са трайнобезработни какви осигоровки от човек дето няма пари за ядене.
Мен тва не ме интересува - в касата няма пари от 700 000 чиляка тва е
Водещия - в белите страни държавата плаща на безработните здравните осигуровки
..................
Спор та нема от накъде ИСКАТ ДА ЦОЦАТ па НАглоста им нема край
ето един съвет как
Какво трябва да направим?
За да отпишете задълженията си, трябва да подадете заявление в свободен текст в офисите на НАП по постоянен адрес.
Добра идея е преди да подадете заявлението за отписване на задължения за здравни осигуровки, да съставите внимателно вашето искане, защото има шанс то да не бъде удовлетворено.
За ваше удобство сме създали един формуляр свободен текст “Заявление за отпадане на задължения по давност”, който може да изтеглите от тук.
Въпросния “Заявление” представлява нашето виждане за това какво трябва да съдържа въпросния документ. Още от сега искаме да предупредим, че досега той не е подаван и не се знае дали ще бъде приет от данъчните служители.
цялата статия за давността
съвети за студенти
Смях егасиииииииииииии прочети следното
Глоби при невнесени или просрочени здравни осигуровки.
През 2010г бе създаден закон които предвижда санкции при неплатени здравни осигуровки.
За самоосигуряващи се лица (тук влизат безработни), глобата при неплатени повече от 3 здравни вноски е в размер от 500 до 1000лв.
Прочетено тук-егаси и хубавата ни Татковина!
Последно редактирано: