Дажа Ву от 2009 или лапачка за последно!

blackout8

Well-Known Member
Само за ден държавата пусна стотици обществени поръчки

Дни преди оставката на кабинета и с цел да хванат старите разпоредби в Закона за обществените поръчки (ЗОП) министерства и агенции трескаво са публикували обяви за търгове. На 30 юни са подадени общо 147 поръчки за строителство, над 260 за услуги и 186 за доставки. В последните два работни дни на юни - 27 и 30 юни, само Агенция "Пътна инфраструктура" е пуснала търгове за 760 милиона лева. Това показват данните на агенцията за обществени поръчки. Експерти предупреждаваха, че измененията в закона, част от които влязоха в сила от 1 юли, а останалите са отложени за октомври, ще доведат до хаос сред възложителите, но депутатите не ги послушаха.

Само на 30 юни пътната агенция е обявила рекордните 54 търга за около 400 млн. лв.

http://www.segabg.com/article.php?id=705897

Правителството харчи на бързи обороти

Любимците на много от този форум в действие като за последно. После да не се чудите, що няма пари за това или онова - как да има повече линейки, повече пожарни коли, повече пари за оборудване и т.н - нали на някой ще му се спре лапачката. Но вие трябва само да гласувате това да продължи не се иска да мислите, следвайте си опорните точки и се оповавайте на тях!

От: Дажа Ву от 2009 или лапачка за последно!

Не бе те бсп-то са честни като девици. Само бойко краде и никой друг!
Експертния кабинет - експерти в бързите далавери.

Нищо, сега комуно-заблуденяците в форума, ще минат към другия честен и почтен човек - дудука.

е нали са цоциалисти...мислех, че ще взимат от богатите и ще дават на бедните :shock:

Нищо, сега ще се върне Вашия любим калъф и ще ни оправи пак всички, ама изодзадзе :lol:

Нищо, сега ще се върне Вашия любим калъф и ще ни оправи пак всички, ама изодзадзе :lol:

Ще краде, ше краде, па ще вземе да построи нещо, ей така между другото.
Ореха кво направи, освен дългове?

Не ми се спори, радвайте си се, нали ревахте толкова време, да си ви чука сега идва да ни оправя, аз ми омръзна от глупостта и простотията на хората, уморих се и да се боря...
Ето, върнахте си месията сега може да сте спокойни, и да се радвате. Не напразно хората са казали, че един път като те минат изодзадзе и ти аресва та гледаш да се нагаждаш пак.
Спирам, че не мога да дишам вече направо.........
Ще краде, ше краде, па ще вземе да построи нещо, ей така между другото.
Ореха кво направи, освен дългове?

Добре бе, кажи един дето гарантирано няма да ни "чука, оправя и обезчестява", и ще викаме за него.
Ама като казвам гарантирано - значи ГАРАНТИРАНО!
Има ли такъв? Някога ще има ли?

Не ми се спори, радвайте си се, нали ревахте толкова време, да си ви чука сега идва да ни оправя, аз ми омръзна от глупостта и простотията на хората, уморих се и да се боря...
Ето, върнахте си месията сега може да сте спокойни, и да се радвате. Не напразно хората са казали, че един път като те минат изодзадзе и ти аресва та гледаш да се нагаждаш пак.
Спирам, че не мога да дишам вече направо.........
Уни,не се хаби,мен снощи ме обиждаха,добавяха в игнор листи и докладваха на админите.Страшна работа.Дано не им отменят пак парада на 5 юли,че да се поуспокоят малко.Че после следващия им парад е чак на 5 октомври,Местана щял да носи КУРбан в Банкя ;) :lol:

Всичко е ясно ама как може да кажеш "нищо" на това безочливо крадене...? Вие с омразата си към герб нищо друго не виждате...

електората на всички други (коалиционно - нали вие така го обичате - тройки, четворки, оргии...) не може ли да победи електората на ГЕРБ?

Със теб поне може да се говори, не казвам нищо. Просто ми е отврат, сега ще се хвърлят едни пари с желание да се върне месията, плюха всички , че бсп ги яхнало дпс, сега дпс, ще яхнат и вашите....
Това е истината колкото и да ви е кофти :(
Всичко е ясно ама как може да кажеш "нищо" на това безочливо крадене...? Вие с омразата си към герб нищо друго не виждате...

Със теб поне може да се говори, не казвам нищо. Просто ми е отврат, сега ще се хвърлят едни пари с желание да се върне месията, плюха всички , че бсп ги яхнало дпс, сега дпс, ще яхнат и вашите....
Това е истината колкото и да ви е кофти :(

Ама месията ще се върне и без да се хвърлят пари, по простата причина, че няма друг избор. Защо се случва така ами много просто на тия им се даде шанс и се осраха, ама не само се осраха ами се и се омазаха до ушите, и на всичкото отгоре сега САМИ без да ги кара никои си подават оставката и станишев бяга в европа.

Какво би заложил, че дпс ще се коалира с герб може и владко да заложи нещо щото си пада и той медиум...

ПП държавата в момента е в пълен колапс и които и да дойде след комунуидите ще бъде намразен тотално, не си правя илюзии без значение дали е бойко или светльо от хиподил...

Аз казвам,че ще се коалират с ДПС и/или ББЦ.Барека по всяка вероятност е проект на Костов.До месец след изборите всичко ще лъсне.И да,с биоз и блекито се води нормален диалог. :)

Иде Батко ви Бойко крадливо комунистическо племе. И няма да увеличи пенсиите , само тока за да си знаете. Каквото си надробите това ще ядете. Другия път пак гласувайте за БСП или ДПС и се чудете що държавата копае дъното. Осрахте и Южен Поток с подлостта и алчността си. Орешарски разваляй седянката....

И що се осраха според теб? Дпс комадва всичко това е истината от , много години насам.
Бутнаха бсп, атака, сега ще бутнат и герб. Не знам как си го мислите вие това, но ще си спомните думата ми.
Ама месията ще се върне и без да се хвърлят пари, по простата причина, че няма друг избор. Защо се случва така ами много просто на тия им се даде шанс и се осраха, ама не само се осраха ами се и се омазаха до ушите, и на всичкото отгоре сега САМИ без да ги кара никои си подават оставката и станишев бяга в европа.

Какво би заложил, че дпс ще се коалира с герб може и владко да заложи нещо щото си пада и той медиум...

ПП държавата в момента е в пълен колапс и които и да дойде след комунуидите ще бъде намразен тотално, не си правя илюзии без значение дали е бойко или светльо от хиподил...

Делят народа на сини,червени,гербери,турци,реформатори,цензури и т.н.Истината е една-Всички политици са част от мафията,а ние сме народа!И докато им се връзваме на лъжите,те ще стават все по-богати,а народа все по-беден,защото кражбата е на наш гръб!Всяко следващо поколение ще е все по-лесно за манипулиране и с все повече промити мозъци,такъв е плана!

1385434_10200813131273775_627789568_n.jpg

Ами защото целта не е да се стабилизира държавата точно обратото да се ограби.. тока както виждаш не само че не поевтиня ами поскъпна, аец белене не се рестартира, а забраната за пушене дори не се коментира. Айде спомни си сега какви бяха основните обещания на комунягите...

Айде някои да пусне една публична анкета, да видим колко от вас смятат, че герб ще са в коалиция с дпс и после ще видим кой познал и кой говорил на изуст..? После тия дето не са познали ще си посипят главата с пепел пред целия форум :)

То остана ли нещо за крадене вече братле?
Аз, имам едно предложение да се дигаме всички не като платените, сини, червени , зелени няма значка, да изметем тая зган от там, че иначе ще си идем на кино.
Лъве, събуди се най-после МОЛЯТЕ.....
Ами защото целта не е да се стабилизира държавата точно обратото да се ограби.. тока както виждаш не само че не поевтиня ами поскъпна, аец белене не се рестартира, а забраната за пушене дори не се коментира. Айде спомни си сега какви бяха основните обещания на комунягите...

Айде някои да пусне една публична анкета, да видим колко от вас смятат, че герб ще са в коалиция с дпс и после ще видим кой познал и кой говорил на изуст..? После тия дето не са познали ще си посипят главата с пепел пред целия форум :)

То остана ли нещо за крадене вече братле?
Аз, имам едно предложение да се дигаме всички не като платените, сини, червени , зелени няма значка, да изметем тая зган от там, че иначе ще си идем на кино.
Лъве, събуди се най-после МОЛЯТЕ.....

Прав си. Ама каква е алтернативата?
В тая скапана държава, можеш ли да гласуваш доверие на човек, пъхнал се в политиката?
Тук политик се става не заради виждания, принципи или родолюбие, ами заради лапачката.

Горе