От: Даже не мисля, че имаме шанс да се оправим...
Еййййй любима тема! Драги ляляляля, сигурен съм даже съм убеден, че ще ти мине. У нашта държава негативизма е в такива размери, че и най-обикновеното зло да ти се случи и почваме да обвиняваме кондоминиума си. Ма не е така. Споко, незнам с какви чужденци си работил, но навсякъде са простаци, измекяри, стотинкаджии, лицемери. Тва са си човешки черти да го ева, теа бозавите англичани да не са извънземни?! Боклуци са. И колкото по-богати, толкова по-големи боклуци. Ма казвали "Добър ден", ми ше казват те тва го учат автоматично. Ма вежливи били, малиииии...по-добре да ма напсува честно! Верно, че Ганьо си е Ганьо, лошото е, че вече е прост Ганьо. Но положителното, е че в българина генетично от много поколения е заложено стремежа към знанието. Щем нещем все ще има умни Ганьовци, ей го малко ли деца учат сега навън? От цял випуск на немската 99% са у Германия. От тия 40% да се върнат, а те ще се върнат щот в тая олигофренска Германия се не трае, те ти култивирани умни деца. Ма време требва, тва си е. Проблема е, че докато чекаме требва ли да го траем простия Ганьо или да си бием камшиците. Ей тва всеки ден ме мъчи мене.
И сега малко примери на готините чужденци. Пресно пресно, днес един олигофрен с ДИПЛОМАТИЧЕСКИ номер се изреза на червено като пич, щеше да отнесе един чичка. Американци, търгувал съм с тях навремето в ибей, праща ти КЕШ в пощенски плик и очаква да му върнеш 20 и незнам си колко цента ресто!!!! И неведнъж тва. Ма от сички италианците са ми любими, нема по-големи мангали във всяко отношение. Ние сме цвете. И те така те.