Дайте идея за домейн на тема музика, видео клипове

abakadaba

Member
Отчаяно търся нещо което да ме грабне от първият път. Нещо което да е лесно за запомняне, даже не е задължително да съдържа думите muzika, music, video, но все пак да е тематично.

Готов съм и да купя съществуващ домейн ако ви се намира такъв, стига цената да е разумна

От: Дайте идея за домейн на тема музика, видео клипове

TheMusic.name - цена 100$

Create Date: 2008-04-10 14:39:22
Expire Date: 2011-04-10 14:39:22

Държи си PR 1, беше стигнал 3 когато се занимавах с него. Гугльо го харесва, предполагам че това е зареди възраста му и индексира публикациите в рамките на 15 минути и то на хубави позиции.

Драсни 1 ЛС ако си заинтересован.

2+ годишен домейн,
съдържаш неразмита ключова дума,
съдържаш съответния контент,
и ранкнат за съответната дума.

.. Определено не струва $100.

без да прозвучи като заяждане

ама как точно е ранкнат...

Има една известна търсачка (google.bg и/или google.com) и пуснах да видя колко добре е ранкнат сайта по тази ключова дума "music" предполагам за нея говориш...

сайта го няма никъде в топ 800 (не няма правописна грешка - 8 страници по 100 резултата ми показва Г)

А и колко пъти ако си се чудел някои домейн на какво завършва си пробвал с .name
Аз лично пробвам .bg, .com, .net. ако не намеря нищо тогава търся в Г

УПС.... и с ключова фраза "the music" го няма в джаза

Дали да не дам 100$ ???

ама ти хем блог за СЕО имаш у подписа хем смешки разправяш и мислиш :)

Хем искаш сайтът да излиза напред САМО за "мюзик" (не в комбинация с друга дума);
Хем юзърите да ти пишат домейна в адрес бара;
Хем $100 ти се виждат много.

Та да дам кратко обяснение. Домейна беше оптимизиран преди 2 години и излизаше на 4то място на думата music и на 5то за музика.
След изцпеката с HyperVM, когато изгоряха няколко хиляди VPS-и сред които и моя, на домейна нямаше съдържание в продължение на повече от година, за това му падна и PR и загуби позициите си за тези две ключови думи.
Сега се класира на челни места при Long Tail Keywords за каквото пожелаеш - все пак това може да донесе стабилно количество трафик, но просто имам други проекти на главата и нямам време да обръщам внимание на това блогче.
За справка за това което казвам, пробвай да потърсиш няколко от публикациите на кои места излизат:
Endaxi – It’s not over (Slin Project Remix) - 1 | Endaxi – It’s not over - 1
Boxeez – Kick The Groove (Radio Edit) - 1 | Boxeez – Kick The Groove - 1
Alex Chief – Jazz At Night (Original mix) - 1 | Alex Chief – Jazz At Night - 1

Тази извадка е на произволен принцип и трябва да се има предвид, че преди няколко дни смених слъговете от /%postname%/ на /%postid%/%postname%/, след прочитането на една статия и за това част от старите публикации все още не са ранкнати.
Както и да е :) Хич ми не пречи да си задържа домейнчето. Беше просто предложение, а не опит да се развие "разпалена" сео дискусия.

Едит: нова музика - първа страница, без да има добавен какъвто и да е било линк, дефакто без никаква оптимизация - Около 356 000 резултата (0.30 секунди)
Това .тлд също трябваше да го добавя в темата в която се спореше за това каква тежест имат самото тлд при класирането, както за пример дадох гледай.бе

Едит2:
2412039k.gif

Последно редактирано:

Никога не съм казвал че искам сайта да излиза само за мюзик, ти каза:

съдържаш неразмита ключова дума,
...
и ранкнат за съответната дума.

аз думата която виждам е Music и затова за нея направих сърча

И да, държа да има от всичко по малко заложено в домейна

music-and-videos.net

videosandmusic.net

freemusicandvideos.net

musicplusvideos.com

свободни....

имам домейни за ретро хитове и романтични хитове но кейуордите им са за EN сайт а не за БГ. Ако те устройва пиши на ЛС

besthitmusic.net е свободен
регвай го и си ти.

Горе