Човек, преди дни купих отново DOOGEE VALENCIA за трети мой приятел. Платих точно 166 лв. И за миг не съм се съмнявал дали ще работи или не.
В нашия град имаме колоездачен клуб от любители на колоезденето които по незнайни причини са и фенове на китайски телефони. Събираме се всяка вечр на сбирка и всеки от тях е с различен модел купен от pandawill.com, aliexpress.com, minideal.net и др. китайски сайтове. Повярвай ми никой до сега не е имал проблем както с доставката, така и със самия телефон. Всеки телефон над над 100 и около 150-200$ е повече от надежден. Искам, ако си купиш DOOGEE VALENCIA-та да споделиш тук впечатленията си още като отвориш кутията му, като го подържиш в ръка, като го "разцъкаш" както се казва. Ще ми бъде интересно да разбера дали са били оправдани опасенията ти. Според мен не трябва да имаш никакви притеснения относно качеството на изработка.
И тайничко се чудя калко ли би се чудил като дойде време да си купуваш кола за 70 хил. Как ли би предприел стъпка на покупка тогава.
Що се отнася до това дали камерата е 13mp. размера на снимката е 4160x3120 всеки може да сметне колко пиксела е. Снимката става около 2-3 мб. Не е за подценяване и 8-те мп на предната камера. В скайп се вижда страхотно.
Много се отплеснах в писане, нямах намерение да правя ревю. Ако искаш купувай, ако не искаш недей, твоя си работа.
Що се отнася до това дали камерата е 13mp. размера на снимката е 4160x3120 всеки може да сметне колко пиксела е. Снимката става около 2-3 мб. Не е за подценяване и 8-те мп на предната камера. В скайп се вижда страхотно.
http://kupi.magazinzavas.com/IMG_20140820_221915.jpg разгледай EXIF снимано е в 22,20 ч бленда f/2,2 iso 457 focal lendth 3.5mm, 0,100002 сек. без светкавица, фокусирано е върху кутийката сок, снимано от ръка.
Вероятно снимката която съм постнал като пример не е със задоволително качество, и мнозина няма да я харесат, но много вроятно е и да не сте наясно, че апарат се тества при необичайни и различни от идеалните условия.Между другото снимката е доста зле... нямаше нужда да я слагаш като пример.
На другите снимки от GizChina, които са при дневна светлина нещата са малко по-добре но отново огромен компромис с качеството.
Изобщо при тези китайски модели трябва да сте наясно, че представянето е една идея по-ниско.
Човек, преди дни купих отново DOOGEE VALENCIA за трети мой приятел. Платих точно 166 лв. И за миг не съм се съмнявал дали ще работи или не.
В нашия град имаме колоездачен клуб от любители на колоезденето които по незнайни причини са и фенове на китайски телефони. Събираме се всяка вечр на сбирка и всеки от тях е с различен модел купен от pandawill.com, aliexpress.com, minideal.net и др. китайски сайтове. Повярвай ми никой до сега не е имал проблем както с доставката, така и със самия телефон. Всеки телефон над над 100 и около 150-200$ е повече от надежден. Искам, ако си купиш DOOGEE VALENCIA-та да споделиш тук впечатленията си още като отвориш кутията му, като го подържиш в ръка, като го "разцъкаш" както се казва. Ще ми бъде интересно да разбера дали са били оправдани опасенията ти. Според мен не трябва да имаш никакви притеснения относно качеството на изработка.
И тайничко се чудя калко ли би се чудил като дойде време да си купуваш кола за 70 хил. Как ли би предприел стъпка на покупка тогава.
http://kupi.magazinzavas.com/IMG_20140820_221915.jpg разгледай EXIF снимано е в 22,20 ч бленда f/2,2 iso 457 focal lendth 3.5mm, 0,100002 сек. без светкавица, фокусирано е върху кутийката сок, снимано от ръка. За видео, не ми се качва, мен ме устройва напълно. Снима без докосване на бутони, само с жест на ръката. Може и с back бутона на гърба, удобно е.
Много се отплеснах в писане, нямах намерение да правя ревю. Ако искаш купувай, ако не искаш недей, твоя си работа.
Браво, радостно е, че всичко е минало както трябва, но някак си липсва еуфорията в изказването ти относно качетствата на техниката. Лично аз очаквах да бъдеш по ентусиазиран при "разцъкването" или съм подвел с обясненията си?
След колко време поразцъкване загрява? Те абсолютно всички смартфони загряват като печки.Прави ми впечатление сега го поразцъках малко, че зоната горе на телефона откъдето се чува при разговор загрява доста.
След колко време поразцъкване загрява? Те абсолютно всички смартфони загряват като печки.
Можеш да бъдеш спокоен. Няма телефон, който да не загрява ако щеш и от 1500 лева. Аз когато играя чат пат на някоя игра, след 20-30мин телефона загрява стабилно.