Честито, finty. Само така. Пожелавам ти това лято да плуваш в море от чекове. Радвам се че споделяш с нас, успеха за един е мотивация и възхищение за друг. Аз лично като видя, че някой прави пари и споделя с останалите, ме кара да се чувствам много добре. Защото трябва да сме единни и да си помагаме. Още веднъш поздрави от мен и да почерпиш, като се видиме. :lol:finty каза:Guys, да ви се похваля, че днес направих първата си комисионна от сайта, дойде от CJ \Commission Junction\.
Имам още малко да събера преди да ми пратят чек, в този ред на мисли още не съм си пратила декларацияза да данъци, а знам че хора от този форум работят с CJ. Да ми кажете, какво да попълвам и какво да не попълвам от втората част, щото ми е малко тъмна индия...
Иначе отчитам като успех за себе си че толкова бързо (за 2 седмици) вече имам някакви приходи от сайта си, особено предвид че още е почти празен.
Бих посъветвала новозапочващите да потърсят оригинална идея преди всичко. Аз лично не се кефя на genbucks и не бих тръгнала от това.
finty каза:Дойде и втората продажба. Явно нещата се стабилизират и почват да текат в нормални граници. Сега единствено ще се работи за увеличаване на трафика, съдържанието и успеваемостта. нищо работа, както се казва :lol:
coolice, ти го каза направо както си е Много успехи пак да ти пожелая, аз почвам май да се изтърквам. Ама си трябва подкрепа. Това гради успехите в някаква степен Винаги ще получите съпорт от нас. :wink:coolice каза:Щом имаш желание да се научиш и да развиваш сайта си това ще се случи А и ние сме тук да помагаме