От: Дай 5, вземи услуга.
1-во... Не съм искал идеи от теб за това, какво да правя!
2-ро... Нямам полза от твоите аргументи, нито пък идеи!
3-то... Престани да спамиш!
и 4-то... Когато натрупаш опит повече от моя, във сферата на Онлайн Маркетинга и Продажбите... тогава ела да си говорим.
СЛУШАЙ ВЕ АДО ЛИ СИ МАДО ЛИ СИ КЪФ СИ ТАМ
КАТ СИ ТАКЪВ ВЕЛИК МАРКЕТОЛОГ ЩО НЕ ПРОДАВАШ НИЩО ВЕ
ко ривеш - "никой ли не иска" - ами отговори си на въпроса ЩО НИКОЙ НЕ ИСКА
питаха та - по темата ли ще са коментарите, колко ще са дълги и т.н. - колко мислиш че ще задържиш интереса на клиентите си а?
кой щи вади с ченгел от устата параметрите на собствената ти скапана оферта.
Не бил искал идей - аве мАДО кат не искаш идей нвей рива ами измисли как да си обслужиш клинетиет. Нямал бил полза - ми кво ти пречи да не ми се пенявиш ами да кажеш едно мерси и да ме разкараш. Пък и за толкоз хора проработи за тебе "ВЕЛИКИЯ МАРКЕТОЛОГ" няма да проработи
АЗ АКО ЗАПОЧНА ДА СИ СПАМЯ ИЗ СКАПАНАТА ОФЕРТА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ РАЗБЕРЕШ. Съвсем нормално и човешки ти дадох някъф материал за размисъл, скапан хубаф - ОПИТАХ СЕ ДА ТИ БЪДА ПОЛЕЗЕН
ама аре да не се прайш на голямото добро утро - КОГА, С КОГО И КЪДЕ ЩЕ ГОВОРЯ СИ Е ИЗЦЯЛО МОЯ РАБОТА.
НЕ СИ ТИ ТОЯ ДЕТ ЩЕ МИ ОБЯСНЯВА КАК ДА МИ ЗВЪНТИ ПРЪДНЯТА СЛЕД ТРИ ЧИНИИ С ФАСУЛ.
баааа кви предприемачи се навъдихте ве.
Чшшш, "ВЕЛИКИЯ МАРКЕТОЛОГ" ако си знаеше интереса, щешее най-малко да схванеш че след като толкоз мног оте питат и никой не поръчва
ЯВНО ОФЕРТАТА ТИ Е КОФТИ ОБЯСНЕНА . ща помоля да слезеш от облаците и да проумееш кво ти казвам -
не е лоша, просто е много лошо обяснена
А дали те дразня кат ти пиша в темата или не - АМА ИЗОБЩО НЕ МИ ДРЕМЕ щото аз не ти влизам в сакпаната тема за да ти я осера отгоре додолу .
да съм ти казал, ч еуслугата ти е смотана?
или че цената ти е висока?
НЕ, НЕ СЪМ - И НЕ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е ТАКА ама ти кво се опитваш да ме изнервяш ся. Начи колкот по-учтиво се опитвам да се държа толкоз по ми се святкаш?
веееее "ВЕЛИКИЯ МАРКЕТОЛОГ", а до живот щсъм ти признателен, че дойде и на огря с твойта дълбока мъдрост и безграничен опит