Дали до след 6 месеца ще имаме лични карти с чип?

огромните стикери за екокатегория подменят винетните, бож0 пак се осра, а печатницата на стикери си удвои печалбите...

Други интересни нововъведения също ще ни "радват":

Ставаме електронни лека полека.

Ставаме електронни лека полека.
Чакаме първият адвокат, който да ги попилее в съда :D

Чакаме първият адвокат, който да ги попилее в съда :D
То не е нужно и да си адвокат. :) Мои приятели инженери печелят дела постоянно. :D Като им се види нещо нелогично, отварят закона и гледат, и в повечето случаи подозренията им се оказват правилни и пада акта. Нагледал съм се на такива случаи.

Мен преди две седмици ме удариха с акт за гражданска отговорност 😁 няма как да споря, като съм залюхан.

Статията настрана, би било супер да можем да си вкарваме личните карти и шофьорските книжки в Apple Wallet например.. :)

За да не отварям нова тема, искам да честитя на всеки новия ни еврокомисар по Стартъпите и Иновациите:

460210811_10227524649050924_1257743726565785008_n.jpg

Към статията: https://www.segabg.com/hot/category...eva-shte-e-evrokomisar-po-startupi-i-inovacii

Може би е заради това :D

460390156_2988030838016819_7621716943331216761_n.jpg

:D :D :D

Евалата от мен. Не че нещо, но на някой континенти се правят големи технологични гиганти, шопинг платформи, влакове във вакуумен тунел, движещи се с 1000 км/ч., а ние тук си слагаме калинка от ГЕРБ. Супер. Явно Европа последна ще се качи на летящи коли, вкарани от Китай, защото за тях там тази позиция значи нещо. :)

Пак ще ринем дъното. Като великата иновация на ЕС за слепените капачки към шишето.
За жалост ще наблюдаваме още такива глупости, идващи от безполезната им бюрокрация. Провал след провал и поне разбираме защо. ;)

Пак ще ринем дъното. Като великата иновация на ЕС за слепените капачки към шишето.
За жалост ще наблюдаваме още такива глупости, идващи от безполезната им бюрокрация. Провал след провал и поне разбираме защо. ;)
ЕС не беше ли супер-дупер по твойте мерки? 🤣 🤣 🤣

Горе