@ rak знаеш ли че това с гоблените хич не е лоша идея ......
има доста жени дето бродират гоблени , но пък не им се занимава със сайтове
Eми това си е младото - пълно с идеи! Може да се направи сайт за посредничество при продажба и покупка на гоблени - ама да не е български, защото тука няма пазар. Ти знаеш английски - действай! Всъщност, може да е българо-английски - в българската част да събира гоблени за продаване, а в английската да ги продава - ама откъде такава система?@ rak аз имам един започнат и недобродиран гоблен но ще проверя как стоят все пак нещата със сайтовете за гоблени ..
Eми това си е младото - пълно с идеи! Може да се направи сайт за посредничество при продажба и покупка на гоблени - ама да не е български, защото тука няма пазар. Ти знаеш английски - действай! Всъщност, може да е българо-английски - в българската част да събира гоблени за продаване, а в английската да ги продава - ама откъде такава система?
Много си ентусиазиран, обаче аз също нямам време - току що купих домейна hairnews.info и сега тепърва ще се занимавам с него. Освен това възродих и един стар и забравен проект, за който сега се появиха възможности за монетизиране, а навремето когато правеше по 700 уникални на ден, в един форум ме убедиха че за такъв тип сайтове не могат да печелят и аз го ликвидирах, ама толкова ми бил акъла. Освен това трябва да ходя и на работа - сега тъкмо започнаха пробните прически на абитуриентките.Аз мога да помогна за изработката срещу някакъв проект, може дори и афилиейт програма да направя, за да могат хора да ги продават на блоговете си Всичко е въпрос на желание, винаги може да се намери време
Прочетох - подизпълнител на проект.@rak знаеш ли какво значи outsourcing? Потърси в гугъл информация Ако не намериш аз ще ти обясня
Outsourcing или subcontracting е преотстъпване на процес за изпълнение от външен доставчик на услуга.Прочетох - подизпълнител на проект.
Мисля че вече доста се отдалечихме от темата за жените във форума
На мен много добре ми действа тази думичка: предприемачка, доста е стилно и секси. Дай боже повече такива да има тук в бъдеще, да стане по интересно. Много мъже тук ще имат интерес да се представят добре, за да впечатлят дамите.да или на предприемачките:wink: