Никой неми отговаря, всеки сака парите ама кое за инвестиция довре ама ако за лихва не, шото златото е подовре да се бори инфлацията
Да се занимаваш с наематели е смърдела работа...
Зависи от наемателите.
И аз по едно време търках доста упорито, но не стигнах до лесната пара. Бих избрала парите, защото знам къде да инвестирам.
Къде търка упорита бре жено
На правилното място бре мъжо :lol:
Знаех си чинема да увърташ
Зависи от наемателите.
И аз по едно време търках доста упорито, но не стигнах до лесната пара. Бих избрала парите, защото знам къде да инвестирам.
Аз си взема от време на време билети и съм на +.
не мога да повярвам на колко с + 2лв
Нема печалба с увъртане.
Повечето наематели не пазят чуждата собственост... Един приятел беше дал под наем апартамент на някакво семейство. Те изкараха една година, преди да напуснат. При напускането си са взели вратите на хола и на спалнята, взели са всички кранове и са ги затапили, не са забравили да вземат и крушките... Мебелите бяха стари, взели са само дюшеците, сгъваемите столове и едно бюро... Айде за мебелите е разбираемо, но за какво по дяволите са им вратите... Като цяло апартамента беше в добро състояние, ако не броим липсващите неща. Съдиха се, ама не успяха да ги осъдят... Да не смееш да пуснеш и наематели днешно време...
За тази равота си требе маж!!!Тайната е в контрола. Ако имаш късмет да попаднеш и на хора още по-добре. Приятелят ти е попаднал на маймуни, а при тях съденето не помага. За екземпляри от този вид е необходима по-здрава ръка.
Иво това с наемите - не са лесни пари. Това в истинският бизнес са адски лесни пари. Поради това 90% от бизнеса с недвижими имущества е да дава под наем - не да продава. Поне извън България.
Защото не е проблем да заложиш стръв - и да уловиш най-перфектната риба. И тя да ти снесе печалбата - без да си правиш труд. Лесни пари.
А и онзи човек в темата и 90% от хората пишещи тука не разбират едно важно нещо:
1 - не е важна инвестицията
2 - важно е да пресметнете риска
3 - къде има риск в това да отдадеш под наем - подарено жилище, което дори можеш да ипотекираш срещу кредит и сумата по вноската на кредита да пренесеш в сумата на наема и да си купиш примерно каквото поискаш.... като кола - друго жилище в по-евтин квартал, което пак да даеш под наем.....
Адски интересни врътки. Но не са за всеки.
+ 600 някъде.
Верно не са милионо ама поне не съм на минус.