Няма да се впускам нашироко за неща в Китай, които вършат много добра работа. Само следното:Да не дава Господ.
Аз съм в Протестна мрежа. Кажете къде са тези пари от Сорос, 3 години ги търся и не ги намирам?
значи си пълен к и христо иванов не е работил като адвокатче, но поне беше министър и след това взе парички от америка за България3 години ги търся и не ги намирам?
Има доста програмисти и софтуерни инжинери там.
Аз познавам програмисти, маркетинг експерти и представители на бизнеса от БСП Сигурен съм, че програмисти има и в ДПС. И въобще във всяка партия. Професионалната принадлежност не може да е атестация за политически качества (освен ако не говорим за някой топ-конституционалист или да речем международник)
Самоубий се, ще ти пратя пари за пистолет въже / газ, ако искаш и мрежа дори, избора е твой! Все пак съм добър мирянин, обичам да услужвам на хора в остра нужда!Аз съм в Протестна мрежа. Кажете къде са тези пари от Сорос, 3 години ги търся и не ги намирам?
Самоубий се, ще ти пратя пари за пистолет въже / газ, ако искаш и мрежа дори, избора е твой! Все пак съм добър мирянин, обичам да услужвам на хора в остра нужда!
А това, когато го видях, направо не се сдържах да си поиграя на Пикасо или Асен Генов и компания.
Явно си си пил ракията, прави един тъториал от блога ти как да си инсталираме skype или някой друг софтуер, и зарежи размислите, че не ти се получават. Първо виж си блога, да не много конкретни постове, да кажем това -> http://www.iliqnktz.com/2015/02/blog-post.html и тогава критикувай другите какво си пишат, още повече да правиш някакви пейнт изпълнения и да се опитваш да вкарваш мисъл, понеже изобщо не ти се получава, гледай си там тъториалите от типа на как се инсталира торент и т.н.. и не се занимавай с такива неща, не са за теб.
Това по скоро е минус, повечето програмисти дето познавам са толкова елементарни. То живота ако е да нацъкаш 3 бутона в веба ...Има доста програмисти и софтуерни инжинери там.
Що прескочи градинарите, бре?!Аз чакам
Що прескочи градинарите, бре?!
Целта им е да гепят някой лев. Който е некадърен и не може да прави бизнес става политик. Трябва да се въведе праг на състояние за да станеш политик, примерно 100 милиона евро за бг и тогава влизай, иначе такива мижитурки като тия с прокъсани джобове е ясно за какво се бутат
Ей го бай Тръмп, боли го перчема за корпорации и пут*и майни и ще си прави каквото мисли за добре, щото няма да си рискува името, а и си има милиарди. Ей такива хора трябва в политиката, или като оня кметчето на ню йорк дето беше Рудолф Джулиани - мултимилиардер, какво ще има да краде като вече има пари.
А в бг дрипльовци като тия, бареков, витков селянина и сие боклуци искат да краднат пари.
Мили Боже, даряваш си парите на хора с повече от теб пари? Избора си е твой, ама и тоя ще нажълти гащите, след резултата от изборите.Аз също гласувах за Трайчо - проблем ли е? А и дарение на Христо Иванов направих - пак ли е проблем?