webselo.com
Active Member
Скъпи колеги, @ReminD & @Sky поставиха въпроса за връщането на червените "репи" във форума.
С разрешението на уважаемия администратор @Blinky пускам анкета, в която да гласуваме и решим заедно, като общност, да я има ли възможността да даваме негативна/отрицателна репутация, или не.
Предлагам решението да е с валидност поне година, за да не се получи постоянно прегласуване.
Банко, как ти звучи? Ако разрешаваш, да пусна анкетата?
Също така, предлагам, да признаваме гласовете само и единствено на хора, които са от поне две години във форума с цел избягване на злоупотреби.
Как смяташ, Банко?
За целта предлагам пускане на публична анкета с период една седмица.
Нека да дадем възможност на инициаторите възможност да кажат с какво би се подобрил форумът, ако червените "репи" се върнат. Ще поместя аргументите им тук.
Уважаеми колега @ReminD ... тук е Вашият аргумент.
Уважаеми колега @Sky ... тук е Вашият аргумент.
Ето, изказвам и своето мнение за "репите", тъй като това обсъждане се разгоря в моя тема.
Ще гласувам с "НЕ", защото смятам, че негативните "репи" пречат на мотивацията.
А за начинаещите предприемачи тя е особено важна.
Духът на предприемача по природа е позитивен, вярващ и устремен.
Считам, че "репите" не са в унисон с това разбиране.
Предприемачът е създател на нещо, а "репите" са рушители.
Ако общността реши, че "ДА"-то би спомогнало за подобряването на форума, нека бъде така, като аз ще се съобразя с решението Ви, уважаеми колеги.
И така, Вие сте на ход, колеги.
Междувременно хубав майски ден и до скоро!
Ако не съм се сетил за нещо, моля допълнете ме.
Ваш,
Кирил Йовев
Моля потвърдете кога да пусна анкетата.
С разрешението на уважаемия администратор @Blinky пускам анкета, в която да гласуваме и решим заедно, като общност, да я има ли възможността да даваме негативна/отрицателна репутация, или не.
Предлагам решението да е с валидност поне година, за да не се получи постоянно прегласуване.
Банко, как ти звучи? Ако разрешаваш, да пусна анкетата?
Също така, предлагам, да признаваме гласовете само и единствено на хора, които са от поне две години във форума с цел избягване на злоупотреби.
Как смяташ, Банко?
За целта предлагам пускане на публична анкета с период една седмица.
Нека да дадем възможност на инициаторите възможност да кажат с какво би се подобрил форумът, ако червените "репи" се върнат. Ще поместя аргументите им тук.
Уважаеми колега @ReminD ... тук е Вашият аргумент.
Уважаеми колега @Sky ... тук е Вашият аргумент.
Ето, изказвам и своето мнение за "репите", тъй като това обсъждане се разгоря в моя тема.
Ще гласувам с "НЕ", защото смятам, че негативните "репи" пречат на мотивацията.
А за начинаещите предприемачи тя е особено важна.
Духът на предприемача по природа е позитивен, вярващ и устремен.
Считам, че "репите" не са в унисон с това разбиране.
Предприемачът е създател на нещо, а "репите" са рушители.
Ако общността реши, че "ДА"-то би спомогнало за подобряването на форума, нека бъде така, като аз ще се съобразя с решението Ви, уважаеми колеги.
И така, Вие сте на ход, колеги.
Междувременно хубав майски ден и до скоро!
Ако не съм се сетил за нещо, моля допълнете ме.
Ваш,
Кирил Йовев
Моля потвърдете кога да пусна анкетата.