Да върнем ли червените репи в "За форума"? (анкета)

Да се върнат ли репутациите?

• Да

Votes: 52 58.4%
  • Не

Votes: 33 37.1%
  • Не мога да преценя

Votes: 4 4.5%

• Общо гласове
    89
Преди в политиката беше голям екшън :D сега сякаш няма нищо интересно, макар че пак си има тролчета. Изчезнаха доста, появяват се нови, но като цяло си е скука... няма петъчни теми :p

И мен ми е забавно да го чета , след като прави толкова контент за какво го наказвате. Пак казвам, че преди време тук се псуваха на майки и нямаше банове , а едитване на постове...
Малко грубо влиза с гробове и некви такива. А и тия на майка бяха хора с временно изтървани нерви, това момче генерира на ден по 3-4 + репорта. И това са от хора, които са доста важни и не искаме да загубим тях, защото някой не може поне малко да се съобрази. :)

Едно време бях много против няколкото трола които ги имаше тогава. Бях доста досаден и аз покрай тях. В един момент единия трол изчезна най-вероятно беше баннат, но тогава освен че и аз се кротнах видях също че и доста колеги във форума се поуспокоиха.
Вярно и на мен понякога ми липсва някой с прекалено свободно време чудещ се как да го запълни, но пък ако се замислим реално все пак това е бизнес форум и не трябва да има тролове, или поне да се вихрят на воля. Те са навсякъде и във Facebook групите и по други форуми, навсякъде, но без тях нещата са по окей за мен лично.
Нямам против въпросния с недостатъчната почивка, но все пак трябва да си има ред. Едно време се псували и т.н, но времената се менят и мисля че може той лично да е за пример. И освен това си е дразнещо където и да отвориш да прочетеш нещо свястно да срещнеш един и същ потребител на абсолютно всеки пост. Не знам защо се е чувствал длъжен да изкаже мнението си навсякъде, като 99% то е излишно, невярно, непълно и други от сорта.

Относно това колко е важен той за форума, както сам се изрази.. аз не мисля че си полезен когато вредиш на останалите, било то дори само с дразненето и присъствието си. По принцип не му чета нито един от постовете, защото в началото като опитах те бяха едно изречение разпънато в романи... досадно си е. Както му казах и по-рано аз съм сигурен, че банана който е изял не е по причината с недоразумението на това как се ползват трейдърите! Оказа се че и доста потребители го докладват системно. Заради един човек може да се изгубят доста други които най вероятно ще са по важни или поне повече на брой от него.

Горе