Да обсъдим една идея.

От: От: От: Да обсъдим една идея.

Стара кокошка - мазна супа. Стара чанта ама лачена. Не омръзва ако се подобрява качеството, трупа се опит с времето, както старото вино :)


Така е, ако дотолкова си свикнал с ограниченията, че ги приемаш за нещо нормално. За мен не е нормално някой да ме ограничава в свободата ми, нали затова се прави всички, за да можем да сме свободни, е аз съм свободен толкова колкото мога.

А това за трупането и опита... как да ти кажа, лисица- грозде - кисело. Приказки на човек свикнал и примирил се с ограниченията.

Това е като да си стоиш на селе и да мизерстваш като продавач на слънчеви очила и да се обличаш като идиот с евтини чалгарийки / като дрисконикс /, защото не може да си позволиш друго. Вместо да заебеш всичко и да прескочиш до Лондон или до Сидни. Нещо ново, непознато, тръпка, възможности, опит...

Обори ме ако можеш...
 
От: Да обсъдим една идея.

2. Дизайнера повече пречи, защото по природа са фиолософи - Ти го питаш тази стена в червено ли да я боядисам или в зелено, той то обяснява че тук не трябва да има стена.
Преговори с дизайнери - само при наличието на валериан наблизо:D
 
От: Да обсъдим една идея.

Амоун една оферта мога да ти вкарам :Д

Може да ми дадеш тази 5 цифрена сума и аз да си купя така мечната бърза количка.. така ще ме направиш най-щастливия човек на света.. пък аз ще направя много клипове с колата :Д
 
  • Like
Реакции: Test

Горе