1. Адски много ще се накефя да създам някоя игра и да е популярна в целия свят. Било то браузърна или някаква друга.
2. Не ми е интересно да седя и да пиша тези кодове :Д.
Помогнете ми моля...
Можеш да си отговориш сам, ако вземеш под внимание крилата фраза '' Работи това, което ти харесва''. Щом не ти е интересно да кодиш, рано или късно ще удариш гредата.1. Адски много ще се накефя да създам някоя игра и да е популярна в целия свят. Било то браузърна или някаква друга.
2. Не ми е интересно да седя и да пиша тези кодове :Д.
Помогнете ми моля...
А примерно и друго,
Трябваше да озаглавиш темата "Аз не знам какво искам". Така всички се заблуждаваме, че искаш нещо.
Постсоциалистическият полуфабрикат се опитва да бъде в крак с прогреса, но закостанелите му предрасъдъци/коментари, така и не успяват качествено да дубликират съответната тема/въпрос/казус.....
Първосигналният извод какъв е? Глуповатата и определено масивно комплексирана личност/индивид се опитва (поне той/то си мисли така)да изрази своята гледна точка, но определно естествения подбор си казва тежката дума...
Това , че не можа да се представиш задоволително на моя тест, не означава, че трябва да показваш комплексите си във всяка тема. Видяхме, че си глупав и ти липсва логика, и дори не можеш да разсъждаваш два хода напред. Каквото да се прави- едни го имат мисленето, а останалите олигофрени, като Валдес, го бленуват.
ОФФ почвам да се отегчвам деа. Драсни нещо оригинално, някакваа стойностна дуъблика на репликата ми деа. Нали трябва с нещо да се забавялваме
Това , че не можа да се представиш задоволително на моя тест, не означава, че трябва да показваш комплексите си във всяка тема. Видяхме, че си глупав и ти липсва логика, и дори не можеш да разсъждаваш два хода напред. Каквото да се прави- едни го имат мисленето, а останалите олигофрени, като Валдес, го бленуват.
ОФФ почвам да се отегчвам деа. Драсни нещо оригинално, някакваа стойностна дуъблика на репликата ми деа. Нали трябва с нещо да се забавялваме
За какво ми е някакво мазно лайно (олигофрен)?