S Sammy Well-Known Member 22 Май 2009 #21 От: Да се посмеем с Кристиано Роналдо @adi мислех те за нещо повече от типична жена, но явно съм бъркал и ти като всички гледаш парите : /
От: Да се посмеем с Кристиано Роналдо @adi мислех те за нещо повече от типична жена, но явно съм бъркал и ти като всички гледаш парите : /
radev Well-Known Member 22 Май 2009 #22 От: Да се посмеем с Кристиано Роналдо е мислил си си правилно! ади е нещо повече от типичната жена типичната жена не кисне по форуми (същото може да се каже и за типичния мъж май)
От: Да се посмеем с Кристиано Роналдо е мислил си си правилно! ади е нещо повече от типичната жена типичната жена не кисне по форуми (същото може да се каже и за типичния мъж май)
A adi Well-Known Member 23 Май 2009 #23 От: Да се посмеем с Кристиано Роналдо всички сте прави .....типична жена съм си само , че от зодия Водолей затова ме мислите за нетипична даже не ми е неприятно да обсъждате моята скромна особа Последно редактирано: 23 Май 2009
От: Да се посмеем с Кристиано Роналдо всички сте прави .....типична жена съм си само , че от зодия Водолей затова ме мислите за нетипична даже не ми е неприятно да обсъждате моята скромна особа