Да се увеличат символите за подписа ?

Искате ли да се увеличат символите позволени в подписа ?

• Общо гласове
    239
А каква е максималната големина на банера в подписа в пиксели ? :lol:

Твърдо против... може ли да имаме по 85435345 сайта в подписа?
Сега си е перфектно

И аз съ на мнение, че трябва да не се прекалява с това. Всмисъл колкото толкова. :wink: Има и други ресурси за набиране на еднопосочни линкове. Примерно: други форуми, артикъл директории, обикновении директории, RSS агрегатори и т.н. Тук е хубаво за основните сайтове да се предоставя тази привилегия. Ако някой има да кажеме около 100 сайта, малко тегаво е да се ползва този форум за всичките.

Гласувах не поради причините, които каза Блинки. А също така и когато на една страница има много линкове тя улеква и следователно и линковете улекват.

Tsanko каза:
Гласувах не поради причините, които каза Блинки. А също така и когато на една страница има много линкове тя улеква и следователно и линковете улекват.
Добре казано. :wink: Тезеста на останалите ще се премести на всички, и тогава се губи и идеята <поне отчасти> да се слагат и да се броят като силни бек линкове от подписите. :arrow:

CrAzY-MaST каза:
прави сте, не съобразих за някои неща
Евалата, бате. Добра тема се получи. Това е нещо, което ми се вижда доста поучително, като се има предвид че вече форуми като DP & SubmitExpress.com <Forum> паднаха от PR 7 до PR 6 заради многото изходящи линкове на мембърите им <по 5: 4 в подписа и 1 до аватара>.

Няма да се учудя ако скоро почнат да се търгуват и тези в този форум. Там е отдавна практика. :wink:

Ами то е ясно че подписа е единствения стимул за много хора да си изакат линковете във форума. Пък то това е супер смешно за някой който има претенции че се занимава със SEO.

Ако някой пише само заради линковете тук, трябва да е бахти и глупака, чесно... има доста по-лесни и бързи начини на докарване на линкове, при това от доста по-авторитетни места

Оправете заглавието на темата, че накрая тоя форум ще влезе в топ 10 класациите за сайт с най-много неграмотни потребители и правописни грешки.

AxCx каза:
Оправете заглавието на темата, че накрая тоя форум ще влезе в топ 10 класациите за сайт с най-много неграмотни потребители и правописни грешки.

Съгласен съм, наистина много потребители пишат с правописни грешки :cry:

AxCx каза:

абе ти съм забелязал, че само спориш и правиш забележки в този форум, това започва да ме дразни
:evil:

Тука целта е не постоянно да внимаваме за грешки, а да изкарваме пари, където трябва да се внимава да няма никакви грешки мисля че се прави :!:

Супер си е положението :)

Ако искате да слагате повече сайтове- мислете по-кратки домейни :Р

CrAzY-MaST каза:
AxCx каза:

абе ти съм забелязал, че само спориш и правиш забележки в този форум, това започва да ме дразни
:evil:

Тука целта е не постоянно да внимаваме за грешки, а да изкарваме пари, където трябва да се внимава да няма никакви грешки мисля че се прави :!:
Споко, бате. Трябва да знаеш че всеки форум си има потребители и потребители. Всеки симима стил на писане и воденен да разховори/дискусии. Така че не се дразни - това е нормално. :wink:

Ще почна да ви глобявам за правопис - по 0,10 евро за всяка правописна грешка :lol: :lol: :lol:

Може да натрупам солидно състояние :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Горе