CrAzY-MaST
Well-Known Member
Аз искам, вие ?
говорим за брой символи и ББ кодAxCx каза:А каква е максималната големина на банера в подписа в пиксели ? :lol:
Добре казано. :wink: Тезеста на останалите ще се премести на всички, и тогава се губи и идеята <поне отчасти> да се слагат и да се броят като силни бек линкове от подписите. :arrow:Tsanko каза:Гласувах не поради причините, които каза Блинки. А също така и когато на една страница има много линкове тя улеква и следователно и линковете улекват.
Евалата, бате. Добра тема се получи. Това е нещо, което ми се вижда доста поучително, като се има предвид че вече форуми като DP & SubmitExpress.com <Forum> паднаха от PR 7 до PR 6 заради многото изходящи линкове на мембърите им <по 5: 4 в подписа и 1 до аватара>.CrAzY-MaST каза:прави сте, не съобразих за някои неща
AxCx каза:Оправете заглавието на темата, че накрая тоя форум ще влезе в топ 10 класациите за сайт с най-много неграмотни потребители и правописни грешки.
AxCx каза:Оправете заглавието на темата, че накрая тоя форум ще влезе в топ 10 класациите за сайт с най-много неграмотни потребители и правописни грешки.
Споко, бате. Трябва да знаеш че всеки форум си има потребители и потребители. Всеки симима стил на писане и воденен да разховори/дискусии. Така че не се дразни - това е нормално. :wink:CrAzY-MaST каза:AxCx каза:Оправете заглавието на темата, че накрая тоя форум ще влезе в топ 10 класациите за сайт с най-много неграмотни потребители и правописни грешки.
абе ти съм забелязал, че само спориш и правиш забележки в този форум, това започва да ме дразни
:evil:
Тука целта е не постоянно да внимаваме за грешки, а да изкарваме пари, където трябва да се внимава да няма никакви грешки мисля че се прави :!: