Да се увеличат символите за подписа ?

Искате ли да се увеличат символите позволени в подписа ?

• Общо гласове
    239
AxCx каза:
Оправете заглавието на темата, че накрая тоя форум ще влезе в топ 10 класациите за сайт с най-много неграмотни потребители и правописни грешки.

Луд ли си, там моя блог води със светлинни години. Неграмотник като мен рядко се среща

това е бъдещето на сеото в БГ :) Нали тръбят че от училище излизали все по неграмотни и неграмотни еми значи ще ползват и неграмотно написани фрази в търсачката и сайтовете с грамотно написани думички няма да се ранкват толкова добре колкото нерамотно написаните :wink:

иначе шехата на страна

голяма работа кои как пише важното е да сме се разбрали за какво си говорим и да ни остане по нещо полезно от прочетеното тук с което да правим кеш :)

coolice каза:
това е бъдещето на сеото в БГ :) Нали тръбят че от училище излизали все по неграмотни и неграмотни еми значи ще ползват и неграмотно написани фрази в търсачката и сайтовете с грамотно написани думички няма да се ранкват толкова добре колкото нерамотно написаните :wink:

иначе шехата на страна

голяма работа кои как пише важното е да сме се разбрали за какво си говорим и да ни остане по нещо полезно от прочетеното тук с което да правим кеш :)

Знаеш ли колко такива грешно написани фразни обирам редовно ;)
хиихихиих

coolice каза:

Не мога да се съглася. Айде за вече регистрираните и взимащи участие в дискусиите хора е ясно, че този форум е много полезен. Но за един нов посетител (а те занапред ще стават все повече) прави лошо впечатление що за неграмотни хора пишат тук и една от причините да не се задържи ще е именно това. Мисля че и в други теми съм го изяснявал това.
Малко поне старание трябва да има ако искате да вдигнете още повече качеството :wink:

Горе