Да се чуствам ли преебан?

radev

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
30   0   0
Здравейте! Поръчах написване на статии при един форумец тук. Малко се позабави, но чуденето ми е да обръщам ли внимание на чувството ми за прецаканост, а още по-якото е че статиите са за клиент...
Ето каква ми е дилемата. Това според вас статия с 500 думи ли е?
(замених някои символи със звездички основно заради търсачките, ако случайно опра до тази статия с 500 думи):

Ц***т* ** р****т** ** **ш*т* ф*р** *р***ст****.**, ***т* * **ш*я ***р**ъс**т стр**** *ъ* усъ**рш**ст**** ** *р*******т* *т **с ус*у*** *** съ*****х** ус*у**т* "съхр****** ** *****".

С Т*** ус*у** *** *р******** *****тът ** с*****р* с***т* **щ* * ***** * **ш*я с****.****т* ** с* *ъ*******т* *т т*** *ф*рт* *** **ш*т* *ъщ* с* стр** * *****т* *** *ъ* ** *р*я ** р****т ** **ш*я *** *** *ф*с. **-т*** **ч** *я** ** * *у*** ** търс*т* ***** с******* ***щ* * *я** ** с* ********т* с х**я* ** *р*****т*, ********* ср** * т.*.

**ш*ят с**** с* ****р* * т*р*т*р*ят* ** *р** С*ф*я, с*** ** 10 ***. *т *р*** **ст * * *******с** с/у *****, ***** * ****р. (** с* с****)

*** *щ* ** ст* с**ур** ** **ш*я ***** *** ** *р******** * *ъ******ст ** ** **стр*х***т* */у **я****т* ст****ст ** ******.

Ц***т* ** с*****р*** * ** с**р**у*****, **т* ***щ***т* * ** **с*ц * * * съ**у***ст със с***т* с*****р***. *я** *р*****т*.

*** *т *р***ст****.** с**** с* ***я**** т*** ***ъ***т**** **ш* ус*у**, съ*с** ** ****** **ш*я стр*с *р* *р***ст****т*, * същ* т*** ** *ст***т* с ***р* ***ч*т****я *т *р***ст****.**

И другите са подобни..
Сега какво да кажа на клиента за това че чакахме това една седмица..

От: Да се чуствам ли преебан?

Казваш кой е въпросния да не го наема вече никой и дай на някой по - доказан да ти я напише, а на клента ще трябва да му се извиняваш или да му направиш някакъв бонус, нещо безплатно му направи - ще му мине...

Само кажи че е някой под 16 години и много ще ти ръкопляскам :d

да имам нужда от малко ебавка.. иначе нямам идея кой колко години е. пропуснах темата "На колко години сме"

Не е важно на колко години е, а защо се е получило така....
radev, освен да ти съчувствам, друго няма какво да ти кажа!

Ако наистина е спешно - прати ми темата, 183-те думи и горе долу какви са изискванията и ще ти я нахвърля набързо. За цената - споко, по късно ще се разберем. Пиши ми до 15-20 минути какво е положението.

Ама сте ми едни клюкарки д.г.е :eek:. Това между другото е един от най-големите подводни камъни в бизнеса - подизпълнителите. За това моите съм си ги научил доста преди време - пускам им 3-4 задачки, от които реално нямам нужда за момента и веднага си проличава кой - как работи. Като се обградиш със сигурни хора - е поне 100 пъти по-лесно, и доста по-рационално можеш да гарантираш срокове и качество пред клиентите.

Не е важно на колко години е, а защо се е получило така...

Как да не е важно ? Кой би дал колата си за ремонт на петокласник ? Би било изключително наивна постъпка. Каква беше поговорката за зелника че я забравих ...

Не го приемай лично, но сам си си виновен. Как може да даваш важна задача на някого, за когото нямаш идея? Важните задачи трябва или да си ги правиш сам или да ги даваш на проверени (или популярни) подизпълнители.
Ако не друго, поне трябваше да искаш ъпдейт на всеки 1-2 дни за да видиш какво се получава.

Не го приемай лично, но сам си си виновен. Как може да даваш важна задача на някого, за когото нямаш идея? Важните задачи трябва или да си ги правиш сам или да ги даваш на проверени (или популярни) подизпълнители.
Ако не друго, поне трябваше да искаш ъпдейт на всеки 1-2 дни за да видиш какво се получава.

ами пич изчезна за дни и после каза че нямал интернет. иначе по форума го виждах че всеки ден си пишеш. Но си напълно прав...

временното ми умопомръчение се надявам да не се проявява отново..

.. отивам да се спасявам и да предприема някакви спасителни действия

Да наистина кофти, но все пак е редно да кажеш кой е човека. Остава ти да се оправяш бързо и да компесираш клиента/тите... но както каза няма да им върне доверието / същото.

Две страници тема и не може да се разбере кой е човека. Получава се малко "прецака ме един от форума, ама няма значение кой е ". Еми пич кажи го накрая де , трябва ли още някой да се прецака? iTrader-a не се ползва масово и май не му се обръща внимание. Наводни се форумчето с разни съмнителни оферти.

Навъди се форума с 12-15 годишни пишлегарчета, които си мислят, че ще купят света като поспамат и като се поотворят на всеки. рано или късно във всеки форум идва този синдром :)

еми... за това се и захванах..
ако някой се вълнува, мога да му атачна оригиналния вид в който ги получих. Няма да се слагат никъде, новите текстове клиента вече си ги е поръчал.

Горе