Да се чуствам ли преебан?

От: Да се чуствам ли преебан?

Линк партньори сме, мислех го за сериозен... явно утрепките в предприемач.ком стават повече :(

Ми утрепка е, и е 15 годишен. Ако му прочетете по-стари постове ще си изградите мнение.

memorex, това не го оправдава! Аз като съм на 14 години, никога не бих направил такава глупост!

еми не говори хубаво за него ...

Ами деца, какво да ги правиш, само Майкъл Джексън ще ги оправи ...

А Изобщо сети ли се че цената ще се изгради от общата стойност на думите т.е на цифрата от думи общо..... Какво да взема да казвам същите неща в текста по друг начин ? И защо не си онлайн по Icq да се разберем точно . И не съм на 15 а 17 ....

Най-мразя да ме правят на маймуна:

предадена ми статия:

Услугата за Варна
Здравейте, аз съм Красимир Желев и с фирмата ми Краси 2000 съм партньор на Premestvane.bg за услуги по преместване във Варна.
Краси 2000 е създадена през 1999 година и сме специализирани изключително в услугата за преместване на дома или офиса във Варна й района.
За толкова години се превърнахме във водещащ фирма в услугите за преместване във Варна.
Нашата фирма има богат опит както в пренасяне на частни и корпоративни клиенти и на мащабни държавни институции,но извършваме и малко локално премествания.
Екипът ни е съставен от внимателно подбрени млади хора от Варна,коита са професионалисти в тази облас,и са способни да се справят с всякаква поставена задача!
Партньорството ни с най-добрата българска фирма за преместване в страната – Premestvane.bg е с цел подобряване на качеството на услугите ни, придобиване на ноу-хау и разширяване на мрежата ни от клиенти.
С оглед на динамическото развитие на потребителската култура на хората в нашия град и бизнеса е необходимо да се приложи един нов стандарт в услугите по преместване на дома и офиса, които вече е добре познат на жителите на София.
Надяваме се да поставим начало на успешно партньорство!
За консултации и предварителен оглед на обекти оставям координатите си:
Контакти за гр.Варна: (номер)

Какво намираме в конкурентския сайт, които беше за РЕФЕРЕНСЕ

http://www.hamali.bg/varna.html

Услугата за Варна

Здравейте, аз съм Красимир Желев и с фирмата ми Краси 2000 съм партньор на Хамали.БГ за услуги по преместване във Варна.

Краси 2000 е създадена през 1999 година и сме специализирани изключително в хамалски услуги и преместване на дома и офиса във Варна и региона.

За тези години се превърнахме във водещата фирма за хамалски услуги във Варна.

Имаме богат опит в пренасяне на частни и корпоративни клиенти, и на мащабни държавни институции, но и малкото локално преместване е част от нашето ежедневие.

Екипът ни се състои от внимателно подбрани млади хора от Варна с опит във всякакво битово и офис пренасяне, и е способен да се справи с всяка поставена задача.

Партньорството ни с най-добрата българска фирма за преместване в страната – Хамали.БГ цели подобряване качеството на услугите ни, придобиване на ноу-хау и разширяване на мрежата ни от клиенти.

С оглед динамичното развитие на бизнеса и потребителската култура на хората в нашия град, според нас е необходимо да се приложи един нов стандарт в услугите по преместване на дома и офиса, които вече е добре познат на жителите на София.

За консултации и предварителен оглед на обекти оставям координатите си:

Контакти за гр. Варна: тел: 0898 290 508 и 0885 346 716

Статия номер 2:

Услугата за Пловдив
Вече от 01.01.2006 г имаме удоволствието да предоставим услуги по преместване на дома и офиса и на Пловдивското общество.Проучихме и видяхме ,че населението на гр.Пловдив има нужда от професионална фирма за преместване-Premestvane.bg
Фирмата ни вече от много години е на първо място по професионално преместване на дома и офиса за град София ние сме готови да приложим успешно изработеното от нас ноу-хау, без компромиси и в гр. Пловдив чрез нашия представител за града.
Нашият екип е готов да работи за вас!!!
Наясно сме, че ще е необходимо време ПЛОВДИВСКИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ да свикне с ползването на фирма за една такава услуга,но ние сме готови да рискуваме и предоставим на гр. Пловдив още една ценна придобивка.
Ние се надяваме ,че човек изправен пред такава нужда,по скоро да осъзнава,че освен да губи времето си с досадни и нетипично за него занимание,той може да се обърне към нашата фирма (Premestvane.bg)
Активи на нашата фирма са безброй кооперативни и частни клиенти.Имаме опит както в мащабни премествания на големи фирми,така и на по-малки премествания. Моля, прочетете внимателно сайта!
Цени: За товарен превоз:
- в рамките на града - 20лв. за час.
- извънградско - 0.80лв./км.
За преместване на жилища и офиси, сейфове – необходим е предварителен оглед /с изключение за елементарните неща(грешки)/.

РЕФЕРЕНСА:

Услугата за Пловдив

От 01.10.2006г. имаме удоволствието да предоставим хамалски услуги по преместване на дома и офиса и на Пловдивското общество. Сигурни сме, че населението на гр. Пловдив има нужда от подобен вид услуги и то предоставени за първи път професионално от Експертът в преместването Хамали БГ и нашата партньорска мрежа.

Фирмата ни е вече 10 години лидер в преместването на дома и офиса за гр.София и ние сме готови да приложим успешно изработеното от нас ноу-хау, без компромиси и в гр. Пловдив чрез нашия представител за града.

Екипът от внимателно подбрани и обучени служители е готов да работи за Вас!

Наясно сме, че ще е необходимо време ПЛОВДИВСКИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ да се адаптира към използването на фирма за една такава услуга. Ние сме готови да рискуваме и предоставим на гр. Пловдив още една ценна придобивка.

Надяваме се човек изправен пред такава нужда, по-скоро вече да осъзнава, че освен да губи времето си с досадно и нетипично за него занимание, каквото всъщност е едно преместване, той инкасира пропуснати ползи от това, което умее най-добре.

Наш актив са безброй частни и корпоративни клиенти. Имаме огромен опит както в мащабни премествания на държавни институции, така и в по-малки, локални услуги. Моля, прочетете внимателно сайта!

Цени: За товарен превоз:
- в рамките на града - 20лв. за час.
- извънградско - 0.80лв./км.

За преместване на жилища и офиси, сейфове – необходим е предварителен оглед /с изключение за елементарните неща/.

Из статия 3:

"Нашият склад се намира в територията на град София, само на 10 мин. от Орлов мост и е обезопасен с/у взлом, влага и пожар. (Да се смени) "

НЕ МИ ВИКАЙ ЗАЩО НЕ СЪМ ОНАЛАЙН, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЕДНА СЕДМИЦА СЕ КРИ, И МЕ ЛЪГА, ЧЕ СИ НЯМАЛ НЕТ, А ПОСТОВЕТЕ ТУК НЕ СЕКВАХА

БЕЗ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ!
ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА КАЖА

Да све заключва и да се трие

Първо ти ми даде хамали.бг като пример. Второ аз откъде да знам кой е Вашия партньор еди къде си къде Ви се намира склада. Тези неща трябваше да се напишат от ВАС !!! Аз откъде да знам какви са Ви цените и т.н при положение че не получих никаква такава информация

МсГер, усрал си се, какво се оправдаваш като девственица ?

- беше даден за ПРИМЕР, както каза и ти, не за копи пейст. Дори office assistant софтуерчето ми в tray bar-а може да копи/пейства и заменя една дума.
- както казахме 8 пъти в началото, умишлено наблегнати, се разбрахме за статиите да са 500 думи
- дадох ти ICQ направо на поръчителя, за да се уточнявате. Той ти даде инфо, ти каза, че всичко е ок
- каза, че сичко е ясно и ОК

после

- покри се, каза че нямаш интернет
- лафише си във форумите. издразних се като те видях, нищо не казах
- изпълненията продължиха
- "статиите" са пълни с грешки и си слагал някакви скоби (грешки) и други записки в скоби
- в/у, с/у и други съкращения не се използват с официалния език. Сайтовете използват такъв, особено за тия дето се дават пари на някой да ги направи и на друг да напише текстовете
- какво да ги правя аз тия скоби грешки и копи пейстнати отбивания на номера. Така ли да ги сложа в сайта

и накрая

- клиента доволен ли трябва да е
- трябва ли да сме доволни и да те препоръчваме
- за тъп олигуфрен ли трябва да се считам вече, тази идея ли ми прокарваш
- щастлив ли трябва да съм от цялата работа

Всъщност, да си призная, нямам желание да получавам отговорите ти и е добре да поспра да си пилея времето, всичко назадна достатъчно.
Темата е за кофата

радев, нали всичко е ок, тегли една майна и горе главата, путьовци винаги ще има в живота, важното е да знаеш как да ги игнорираш :)

радев, нали всичко е ок, тегли една майна и горе главата, путьовци винаги ще има в живота, важното е да знаеш как да ги игнорираш :)

Дали пък всичко ще е ок... щото ако клиента не е много разбран, радев има да бере срамотиите...

MsGeR той Радев можеше и сам да си ги копира какво се оправдаваш че той ти дал сайта...

Не проумявам как човек, който прави по няколко правописни грешки в едно изречение, предлага "копирайтинг" услуги?! Текстовете са пълна скръб, сериозно.

Радев, не се ядосвай толкова, мисля, че ще си извлечеш поука, което е полезно.

като се правят грешки текста става уникален за търсачките :lol:

олелееее , това се казва професионална статия. Не мога да повярвам , супер наглост. Правила трябват на форума вече.

efond, добре го каза :)
Всички знаем че модераторите са много добронамерени, но всичко си има граници, спрямо тези хора, които злоупотребяват с добротата на модераторите.

efond, добре го каза :)
Всички знаем че модераторите са много добронамерени, но всичко си има граници, спрямо тези хора, които злоупотребяват с добротата на модераторите.

Аз тук до сега 1 модератор не съм видял.

Говоря попринцип за форума, не конкретно в тази тема.

Горе