От: Да се чуствам ли преебан?
Най-мразя да ме правят на маймуна:
предадена ми статия:
Услугата за Варна
Здравейте, аз съм Красимир Желев и с фирмата ми Краси 2000 съм партньор на Premestvane.bg за услуги по преместване във Варна.
Краси 2000 е създадена през 1999 година и сме специализирани изключително в услугата за преместване на дома или офиса във Варна й района.
За толкова години се превърнахме във водещащ фирма в услугите за преместване във Варна.
Нашата фирма има богат опит както в пренасяне на частни и корпоративни клиенти и на мащабни държавни институции,но извършваме и малко локално премествания.
Екипът ни е съставен от внимателно подбрени млади хора от Варна,коита са професионалисти в тази облас,и са способни да се справят с всякаква поставена задача!
Партньорството ни с най-добрата българска фирма за преместване в страната – Premestvane.bg е с цел подобряване на качеството на услугите ни, придобиване на ноу-хау и разширяване на мрежата ни от клиенти.
С оглед на динамическото развитие на потребителската култура на хората в нашия град и бизнеса е необходимо да се приложи един нов стандарт в услугите по преместване на дома и офиса, които вече е добре познат на жителите на София.
Надяваме се да поставим начало на успешно партньорство!
За консултации и предварителен оглед на обекти оставям координатите си:
Контакти за гр.Варна: (номер)
Какво намираме в конкурентския сайт, които беше за РЕФЕРЕНСЕ
http://www.hamali.bg/varna.html
Услугата за Варна
Здравейте, аз съм Красимир Желев и с фирмата ми Краси 2000 съм партньор на Хамали.БГ за услуги по преместване във Варна.
Краси 2000 е създадена през 1999 година и сме специализирани изключително в хамалски услуги и преместване на дома и офиса във Варна и региона.
За тези години се превърнахме във водещата фирма за хамалски услуги във Варна.
Имаме богат опит в пренасяне на частни и корпоративни клиенти, и на мащабни държавни институции, но и малкото локално преместване е част от нашето ежедневие.
Екипът ни се състои от внимателно подбрани млади хора от Варна с опит във всякакво битово и офис пренасяне, и е способен да се справи с всяка поставена задача.
Партньорството ни с най-добрата българска фирма за преместване в страната – Хамали.БГ цели подобряване качеството на услугите ни, придобиване на ноу-хау и разширяване на мрежата ни от клиенти.
С оглед динамичното развитие на бизнеса и потребителската култура на хората в нашия град, според нас е необходимо да се приложи един нов стандарт в услугите по преместване на дома и офиса, които вече е добре познат на жителите на София.
За консултации и предварителен оглед на обекти оставям координатите си:
Контакти за гр. Варна: тел: 0898 290 508 и 0885 346 716
Статия номер 2:
Услугата за Пловдив
Вече от 01.01.2006 г имаме удоволствието да предоставим услуги по преместване на дома и офиса и на Пловдивското общество.Проучихме и видяхме ,че населението на гр.Пловдив има нужда от професионална фирма за преместване-
Premestvane.bg
Фирмата ни вече от много години е на първо място по професионално преместване на дома и офиса за град София ние сме готови да приложим успешно изработеното от нас ноу-хау, без компромиси и в гр. Пловдив чрез нашия представител за града.
Нашият екип е готов да работи за вас!!!
Наясно сме, че ще е необходимо време ПЛОВДИВСКИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ да свикне с ползването на фирма за една такава услуга,но ние сме готови да рискуваме и предоставим на гр. Пловдив още една ценна придобивка.
Ние се надяваме ,че човек изправен пред такава нужда,по скоро да осъзнава,че освен да губи времето си с досадни и нетипично за него занимание,той може да се обърне към нашата фирма (Premestvane.bg)
Активи на нашата фирма са безброй кооперативни и частни клиенти.Имаме опит както в мащабни премествания на големи фирми,така и на по-малки премествания. Моля, прочетете внимателно сайта!
Цени: За товарен превоз:
- в рамките на града - 20лв. за час.
- извънградско - 0.80лв./км.
За преместване на жилища и офиси, сейфове – необходим е предварителен оглед /с изключение за елементарните неща
(грешки)/.
РЕФЕРЕНСА:
Услугата за Пловдив
От 01.10.2006г. имаме удоволствието да предоставим хамалски услуги по преместване на дома и офиса и на Пловдивското общество. Сигурни сме, че населението на гр. Пловдив има нужда от подобен вид услуги и то предоставени за първи път професионално от Експертът в преместването
Хамали БГ и нашата партньорска мрежа.
Фирмата ни е вече 10 години лидер в преместването на дома и офиса за гр.София и ние сме готови да приложим успешно изработеното от нас ноу-хау, без компромиси и в гр. Пловдив чрез нашия представител за града.
Екипът от внимателно подбрани и обучени служители е готов да работи за Вас!
Наясно сме, че ще е необходимо време ПЛОВДИВСКИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ да се адаптира към използването на фирма за една такава услуга. Ние сме готови да рискуваме и предоставим на гр. Пловдив още една ценна придобивка.
Надяваме се човек изправен пред такава нужда, по-скоро вече да осъзнава, че освен да губи времето си с досадно и нетипично за него занимание, каквото всъщност е едно преместване, той инкасира пропуснати ползи от това, което умее най-добре.
Наш актив са безброй частни и корпоративни клиенти. Имаме огромен опит както в мащабни премествания на държавни институции, така и в по-малки, локални услуги. Моля, прочетете внимателно сайта!
Цени: За товарен превоз:
- в рамките на града - 20лв. за час.
- извънградско - 0.80лв./км.
За преместване на жилища и офиси, сейфове – необходим е предварителен оглед /с изключение за елементарните неща/.
Из статия 3:
"Нашият склад се намира в територията на град София, само на 10 мин. от Орлов мост и е обезопасен
с/у взлом, влага и пожар.
(Да се смени) "
НЕ МИ ВИКАЙ ЗАЩО НЕ СЪМ ОНАЛАЙН, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЕДНА СЕДМИЦА СЕ КРИ, И МЕ ЛЪГА, ЧЕ СИ НЯМАЛ НЕТ, А ПОСТОВЕТЕ ТУК НЕ СЕКВАХА
БЕЗ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ!
ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА КАЖА
Да све заключва и да се трие