Ако се откажеш от твоя малък дял от държавата (все пак държавата е на всички български граждани, а не само твоя), все ще се намери някой друг да избере вместо теб. А ако чакаш "народа" да се вдигне, значи чакаш овчарите да подкарат стадото и ти тогава да тръгнеш с другите овце. По това се различава човекът от овцата - човекът няма нужда от овчар и други овце за да изрази своето мнение.Гласувайки си създаваме илюзията,че нещо зависи от нас.Ще гласувам с камъни когато се вдигне отново народа догодина.
Зависи от гледната точка...Ако се откажеш от твоя малък дял от държавата (все пак държавата е на всички български граждани, а не само твоя), все ще се намери някой друг да избере вместо теб. А ако чакаш "народа" да се вдигне, значи чакаш овчарите да подкарат стадото и ти тогава да тръгнеш с другите овце. По това се различава човекът от овцата - човекът няма нужда от овчар и други овце за да изрази своето мнение.
Гласувайки си създаваме илюзията,че нещо зависи от нас.Ще гласувам с камъни когато се вдигне отново народа догодина.
измамен от бялата златка, вижте го и си вземайте поука
На 18 януари 2008 г. България и Русия подписват междуправителствено споразумение за сътрудничество при изграждането на газопровода „Южен поток“ през територията на България (премиер Станишев).На 5 декември 2011 г. България обяви тръбопровода за обект от национално значение.Строителството започва през декември 2012 година(премиер Бойко).За КТБ Станишев,Бойко и Доган носят в различна степен отговорност,коментара ти за Волен с тези два примера е просто пореден опит да се заядеш с мен,без никакъв смисъл иначе.болен ощети държавата с ~10 милиарда, 4 от ЮП и 6 от КТБ
Тези за които исках да гласувам,не влязоха,знаех,че няма как да влязат,изкараха половин %.Ще изляза да гласувам само на мажоритарен вот вече,ще изляза да гласувам и на референдум за излизане от най-голямата терористична организация в историята на човечеството.Каква ротация ми предлагаш ти,като всички "фаворити" са оплетени като котешки черва и няма да допуснат никоя външна партия,не и без бой?Като не ти харесват решенията на тези гласувай за други. Партии бол. Трябва да има ротация. Ако някой не става го сменяш с друг.
Край с политиката,отписвам се,така и така не съм гласувал,няма и да коментирам.Достатъчно ми е напрегнато ежедневието,че да си вдигам нервите със защитници на хора,виновни за мизерията на стотици хиляди,за емиграцията на милиони и за смъртта на десетки хиляди.Изброй... :lol: И поименно, ако може, с конкретика. Чакам.
Стигнахме до конкретиката, до .. "да изброявам ли..", и веднага тарикатчето се отписва :lol:
Поредната прочетена книга...
Примат, не помня точно къде и с какво съм те смазал, но виждам, че като резултат си се лепнал за мен. За твое съжаление, не си мой тип, затова потъвай отново в блатото. Що ли когато се стигне до конкретика и австралопитеците започват да ни демонстрират семейната им тъпота?
Напрао мъ затапи.. Убийствена аргументация и конкретика. Потъвай казах ли? Свърши ми времето за умствено изостанали, лека нощ.