redrum
Well-Known Member
От: Дебили ли са избирателите на Реформаторския блок?
:-o Нищо ново на задния фронт :lol:Рада Дълбоката. :lol::lol::lol:
:-o Нищо ново на задния фронт :lol:Рада Дълбоката. :lol::lol::lol:
Рамадане, рамадане, запек няма да те хване :lol:Абе за всичко е виновен Костов и ДСБ. :drama:
Рамадане, рамадане, запек няма да те хване :lol:
Все още нямам сестра... но имам дългогодишна връзка с мъж, когото не познавам (и който може би не съществува).
Не, не мисля, че "гей" е обида, макар да е твърде невярно и публикувано с цел да бъде обидно. Но обвинението в извънбрачна връзка с американски адвокат е обида. Така че този път ще се съдим...
Отделно - тази просташка атака не е срещу мен. Не съм толкова важен. Тя е срещу възможността независими хора, за които не можеш да "извадиш" нищо, освен измислен любовник в Америка, да участват в политиката. И да играят дори скромна роля на реформатори и коректив на всеобщата медийно-властова свинщина.
Е, няма да мине.
Все още нямам сестра... но имам дългогодишна връзка с мъж, когото не познавам (и който може би не съществува).
Не, не мисля, че "гей" е обида, макар да е твърде невярно и публикувано с цел да бъде обидно. Но обвинението в извънбрачна връзка с американски адвокат е обида. Така че този път ще се съдим...
Отделно - тази просташка атака не е срещу мен. Не съм толкова важен. Тя е срещу възможността независими хора, за които не можеш да "извадиш" нищо, освен измислен любовник в Америка, да участват в политиката. И да играят дори скромна роля на реформатори и коректив на всеобщата медийно-властова свинщина.
Е, няма да мине.
В случая е виновен, защото е счупил джама на Рамадан :lol: Кажи сега, как се чувстваш с водач педерунгел.Е нали казах, че Костов е виновен за всичко, заключвайте темата.
Е нали казах, че Костов е виновен за всичко, заключвайте темата.
O, политически аргументи има, но тези неща са доста по-забавни. НО вие зомбита не отговаряте на въпроси, като например как тъй в циганските махали сите реформатори станаха. Или пък какво се случи с кандидата във Варна? :lol:Е нали това казвам.. виноен е. Когато няма политически аргументи, минаваме към лични, които даже са лъжи. Това че от няква негова си либерална гледна точка защитава, педровците си е негова работа, мен не ме кефи но досега не съм видял да прави нещо политическо в тази посока. Как една партия със 9% стана най-големия проблем само не ми е ясно. За мен това е признак, че пречат и бъркат схемите на "нашите" хора. А това че ги плюят основно от Блиц и себеподобните медии го потвърждава още повече.
Костов го няма в политиката одавна но като свършат аргументите, го вядят от "гардербоа" за да "ударят" реформаторите.
"Социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света. След като създадоха толкова много проблеми, те се опитват да прехвърлят върху нас вината за трудностите, възникващи при решаването на същите тези проблеми." Маргарет Тачър
George Tsvetkov Това е ясно!
Обаче защо се покри а не се появиш в нашата организация във Варна за да поговорим по някои доста неудобни теми относно изборите.
Ние от Варненската организация имаме сериозни въпроси към теб!
Ще те чакаме в клуба на ул.Македония.
Махнал се е или си е купил мястото?
Не знам, питай хората от варненското ДСБ дето искат да говорят с рамадан, ама той бега.